Nemanja Nikolić o audiciji za "Zvezde Granda": Bilo je strašno, hteo sam da se onesvestim

17.03.2024

22:53

0

Mnogo toga je promenio

Nemanja Nikolić o audiciji za "Zvezde Granda": Bilo je strašno, hteo sam da se onesvestim
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nemanja Nikolić bio je jedan od članova prve generacije "Zvezda Granda" i zajedno sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Stevom Anđelkovićem i Darkom Filipovićem bio deo čuvene šestorke koju je publika odmah zavolela.

Međutim, Nemanja ističe da je prva audicija za njega predstavljala veliki stres, kao i da nije verovao u sebe.

- Audicija je bila strašna. Ma ne da sam imao tremu, nego sam hteo da se onesvestim tu. Kada sam otpevao to, drug i drugarica su mi bili u publici i ja sam sišao sa bine i rekao: „Hajde kući“ i on mi je tu rekao da sačekam kraj možda me i prozovu. Ma, ja mu kažem: „Ne čekam nikog, hoću da idem kući, sramota me da sedim ovde“, ja sam jako stidljiv bio - ispričao je iskreno.

Amir Hamzagic/ATAImages
Nemanja Nikolić

U jednom gostovanju imao je priliku da se priseti svojih nastupa u "Zvezdama Granda", te objasnio da se mnogo toga ipak promenilo.

- Lepo je ovo sve, ovo sam zaboravio skroz. To je moj početak i mislim da sad sve kako sam stariji da je glas došao na svoje mesto. Bio mi je tanji glas i pevao sam višlje, sada sam spustio tonalitet, ali mi je glas puniji i drugačiji. Napredovalo se malo. Što si stariji, to bolje pevaš – rekao je on.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike