Milica Kostadinović se ne smiruje: Da sam slušala svakakva mišljenja, ne bi mene nigde bilo! (FOTO)

05.03.2024

19:36

0

I po ispadanju iz „Zvezda Granda", mlada pevačica „ne menja svoju pesmu"

Milica Kostadinović se ne smiruje: Da sam slušala svakakva mišljenja, ne bi mene nigde bilo! (FOTO)
Milica Kostadinović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Iako nije uspela da zadovolji kriterijume ekipe žirija „Zvezda Granda", Milica Kostadinović sigurna je da je velika karijera svakako pred njom. I po ispadanju iz pomenutog talent-šoua napominje da, u suštini, nikog sem sebe i ne sluša, jer „dobro zna ko je i koliko vredi".

– Biću zvezda, to je sigurno. Želim vam da uvek imate samopouzdanja toliko da vam niko ništa ne može. Da sam ja slušala svakakva mišljenja, ne bi mene nigde bilo, znam ko sam, šta sam i koliko mogu, a tek ću... Tek ću svima dokazati šta ja u stvari mogu. Samo strpljenje - napisala je ona na Instagramu kraj snimka iz takmičenja kada je i odlučujućima sa scene poručila da će se zasigurno proslaviti.

Milica Kostadinović, Instagram screenshot / kostadinovicc_milica
 

Na ovaj način je izmamila brojne reči podrške, ali i negodovanje izvesnog dela publike koja je još pod ustikom svega što se s njom u šouu izdešavalo.

Podsetimo, Milica Kostadinović se našla u fokusu posle komentara Ane Bekute da „nijednoj koja se pojavi u tangama neće dati svoj glas".

Kad joj je Saša Popović kasnije saopštio da treba da napusti šou, emocije su je svakako ponele, pa se bila i rasplakala.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike