Severina danas ponovo ima ročište! Pevačicu tužila sutkinja, zahteva pozamašnu odštetu

18.03.2024

11:59

0

Još nije poznato da li će se pevačica pojaviti

Severina danas ponovo ima ročište! Pevačicu tužila sutkinja, zahteva pozamašnu odštetu
Severina - Copyright A.A./ATAImages

Severina Vučković danas ima zakazano četvrto ročište na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu sa sutkinjom Lucijom Lasić. Ona je pre četiri godine pokrenula postupak protiv pevačice zbog povrede ličnosti, pa zbog toga zahteva odštetu od 3.000 evra.

Suđenje neće biti otvoreno za javnost, a još nije poznato da li će se Severina pojaviti, jer njeno prisustvo danas nije obavezno.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

Pevačicu zastupa advokatica Jasminka Biloš, koja nakon trećeg ročišta nije želela da komentariše slučaj, dok je Lucija bila raspoložena za to.

- Doneta je odluka da je raspravljanje tajno, te nijedna strana ne sme davati informacije o suđenju - rekla je njena advokatica.

Printscreen: Instagram/severina
Severina

Podsetimo, sutkinja Lasić je bila član sudskog veća kada je 2019. godine odlučeno da pevačicin sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem, a Severina nema pravo da odlučuje o njegovoj nezi i obrazovanju.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i celom dodatnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija, kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić - izjavila je tada Severina, zbog čega je Lucija reagovala tužbom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike