Kosu vezala u rep, a na licu ni trunka šminke: Jovana Joksimović pokazala prirodno izdanje (FOTO)

10.03.2024

22:55

0

Sa suprugom uživala u sportskim aktivnostima

Kosu vezala u rep, a na licu ni trunka šminke: Jovana Joksimović pokazala prirodno izdanje (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Joksimović retko objavljuje fotografije iz privatnog života, te obično imamo priliku da je vidimo sređenu i našminkanu na malim ekranima.

Iz tih razloga, mnoge zanima kako voditeljka izgleda u opuštenom i prirodnom izdanju. Kako je već navela, ne krije ništa, ali ne oseća potrebu da se stalno fotografiše za Instagram. Ipak, sada je napravila izuzetak i objavila "selfi" sa suprugom Željkom i prijateljicama, sa kojima je uživala na padelu.

Instagram screenshot / jjovanajoksimovic
 

Njeni pratioci imali su priliku da je vide bez šminke, a jasno je da se voditeljka ne razlikuje mnogo u odnosu na izdanja u kojima je viđamo na televiziji.

Ona je nedavno govorila o ovom sportu, koji je uz supruga zavolela u Grčkoj.

- Uhvatili ste me u vrlo specifičnom trenutku jer se ja do pre tri nedelje uopšte nisam bavila sobom, okej kozmetika, to je nešto što ja volim, imam svoju dnevnu negu. Krenula sam sa Željkom da igram Padel u Grčkoj, to je igra koja se igra u paru i nešto što vam izaziva i smeh i svađu. Krenula sam i na pilates nedavno, i shvatila sam da mi baš prija. Jedem šta hoću, igram padel i idem na pilates - rekla je ona za Blic.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike