"Ništa se ne mora!" Lidija Vukićević progovorila o ženidbi sinova: Primitivno je to pitati!

15.03.2024

20:00

0

Pričala je i o razlici u godinama između muškarca i žene

"Ništa se ne mora!" Lidija Vukićević progovorila o ženidbi sinova: Primitivno je to pitati!
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/ A.A.

Lidija Vukićević ima dvojicu sinova, Andreja i Davida Mrkelu, koje je dobila u braku sa Mitrom Mrkelom. Kako je glumica rekla, obojica su u dugim vezama, ali ne želi da ih pita kada će da se ožene.

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - izjavila je Lidija.

Vukićevićeva je pohvalila svoju decu kako imaju osećaj za porodične vrednosti.

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu - to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - izjavila je Lidija.

ATAImages/ A.A.
Lidija Vukićević

 

O svom ljubavnom životu daje diplomatske odgovore, te ne otkriva mnogo informacija o partneru. "Ljubav ne zna za godine", Lidijin je moto.

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - opisala je Lidija.

 (Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike