Slavlje u porodici Bekvalac! Pevačica nestrpljiva: Volim te i jedva čekam da živimo u istoj zgradi! (FOTO)

15.03.2024

11:50

0

Nataša baš nije štedela na rečima

Slavlje u porodici Bekvalac! Pevačica nestrpljiva: Volim te i jedva čekam da živimo u istoj zgradi! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac uputila je sestri Kristini toliko emotivnu rođendansku poruku, da ju je sudeći po njenom odgovoru na Instagramu - oborila sa nogu.

Prisetivši se u okviru iste i njihovog najranijeg detinjstva, sa druge strane, pobrala je ujedno i brojne simpatije njihovih fanova.

„Često sam želela samo da ućutiš..."

- Bela moja, rođena, mlađa, zauvek mlada najmlađa, srećan ti rođendan. Ne pamtim svoj život pre nego što si se ti rodila. Sećam se, plakala si neprestano, krevetac ti je bio pored mog krevetića i često jedino što sam želela je da ućutiš. To i sada nekada jedino poželim. Grlata i sa stavom od rođenja, rekla bih. Hvala ti što sa tobom i kraj tebe prolazim kroz ovaj život, a bolje društvo nisam mogla čak ni izmaštati - pisala je Nata, kraj njihove zajedničke fotografije.

Potom, dodala je:

 

 

- Hvala na srećnom detinjstvu kraj tebe. Hvala na srećnom životu kraj tebe. Hvala što si kad je tuga, bila kraj mene. Hvala sto si kad je sreća, bila kraj mene. Hvala što si druga mama Hani i Katji. Hvala, po tebi će se moj život zvati. Volim te i jedva čekam da živimo u istoj zgradi... - zaključila je ona, pa je izmamila i sestrin komentar.

- Naco, ostala sam bez reči, zauvek zajedno - napisala joj je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike