Šeron Stoun otkrila ime producenta koji je od nje zahtevao da spava sa kolegom: Rekao mi je da je to potrebno da bismo imali hemiju

12.03.2024

17:31

3

Otkrila tajnu koju je čuvala više od 30 godina

Šeron Stoun otkrila ime producenta koji je od nje zahtevao da spava sa kolegom: Rekao mi je da je to potrebno da bismo imali hemiju
Copyright Profimedia

Šeron Stoun je posle dugog niza godina odlučila da otkrije identitet producenta koji je od nje zahtevao da ima sekusalne odnose sa kolegom uz opravdanje da će tako poboljšati "hemiju" na setu.

Glumica je prvi put o ovome govorila pre tri godine, kada je neprijatnu situaciju opisala u svojim memoarima.

Profimedia
Šeron Stoun

Šeron tada nije želela da otkrije o kome je reč, a sada je iznenadila otkrićem da je u pitanju producentr Robert Evans, te je na njegov nagovor imala odnose sa glumcem Vilijamom Boldvinom, inače bratom Aleka Boldvina. Sve se dešavalo za vreme snimanja filma Sliver 1993. godine.

Ona je u podkastu Luisa Terouka otkrila da ju je pozvao u svoju kancelariju, a potom uputio ponižavajući zahtev.

- Pozvao me je u svoju kancelariju. Imao je te veoma niske kauče iz sedamdesetih, tako da sam ja u suštini sedela na podu. On je šetao po svojoj kancelariji s naočarima za sunce objašnjavajući mi da je spavao sa Avom Gardner, a ja bi trebalo da spavam sa Bilijem jer da sam spavala sa Bilijem njegov učinak bi bio bolji - rekla je glumica, pa dodala:

Vilijam Boldvin ATA Images/Antonio Ahel
Vilijam Boldvin

- I bilo nam je potrebno da Bili postane bolji u filmu jer je to bio problem - kazala je Šeron.

Glumica je dodala i da ju je producent ubeđivao da je to ključ kako bi film bio uspešan i opravdao očekivanja.

- A kad bih mogala da spavam sa Bilijem, onda bismo imali hemiju na ekranu, i ako bih samo imala se*s sa njim, to bi spasilo film, a pravi problem sa filmom bila sam ja, jer sam bila tako napeta, i tako ne kao prava glumica koja bi mogla samo da ga je*e i vrati stvari na pravi put. Pravi problem je bio što sam bila tako stegnuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike