Glumica bila na dejtu sa heroinskim zavisnikom: Šeron Stoun otkrila svoja iskustva sa Tindera, nekim muškarcima je bila kao terapeut

29.01.2024

20:39

0

Ovo je jedini način da sa nekim ljudima stupi u kontakt

Glumica bila na dejtu sa heroinskim zavisnikom: Šeron Stoun otkrila svoja iskustva sa Tindera, nekim muškarcima je bila kao terapeut
Copyright Profimedia

Holivudska diva Šeron Stoun nedavno je priznala da je instalirala aplikaciju Tinder kako bi pronašla partnera, te da ove godine namerava da se zaljubi. 

U nedavnom intervjuu priznala je da nije uvek imala prijatna iskustva sa sastancima "na slepo", pa je jednom čak bila sa čovekom koji je heroinski zavisnik, a koji je prema njenim rečima izgledao "za 20.000 injekcija heroina stariji od slike koju joj je poslao". 

Profimedia
 

- Rekao sam konobaru: „Popiću čašu vode“. Popio je koktel, absint ili tako nešto. A ja sam rekla: 'Izvini, ne mogu da ostanem' - priseća se ona.

Pojedini muškarci imali su tu privilegiju da dobiju ljubavne savete od fatalne glumice. 

- Bila sam skoro kao terapeut - rekla je i dodala:

- Jednom je žena rekla da želi razvod, a imali su dvoje male dece. Borio se da to obradi. A drugi je raskinuo sa svojom devojkom. Zatrudnela je i umesto da se udala, abortirala je... On je i dalje bio jako zaljubljen u nju i pomogla sam mu da to reši.

Profimedia
 

Ovakva vrsta interakcije vrlo joj je zanimljiva, jer joj pruža mogućnost da upozna neke ljude koje inače ne bi mogla. 

- Ovo je godina u koju želim da se zaljubim - 100 odsto - rekla je poznata glumica za "The Times".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike