"Estrada je bara puna sujetnih krokodila": Nadežda Biljić iskreno o odnosima među kolegama, pa priznaje da je tračevi pogađaju

12.03.2024

16:49

0

Pevačica je sigurna da joj to ne može poremetiti karijeru

"Estrada je bara puna sujetnih krokodila": Nadežda Biljić iskreno o odnosima među kolegama, pa priznaje da je tračevi pogađaju
Nadežda Biljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nadežda Biljić iskreno je govorila o odnosu sa kolegama i istakla da su je mnogi razočarali svojim ponašanjem. Ipak, pevačica je iznad ogovoranja i tračarenja jer je sigurna u svoje sposobnosti i znanje, te tvri da za nju nema zime.

- Estrada je bara puna sujetnih krokodila, to je strašno, nikada neću shvatiti zašto se osećaju ugroženo u toj meri da bi preduzeli sve da te sklone. Meni ako se neko ne dopada od kolega, sigurno mu neću podmetati noge i da ga sklonim da ne radi ovaj posao. To ne rade ni deca u vrtiću. Ima nas raznih, mene svakako ne mogu da sklone nikada jer znam da pevam i da radim svoj posao. Smatram da ti ne može niko ništa ako posao radiš prvenstveno iz ljubavi i znaš kako da ga radiš.

ATAImages/Antonio Ahel
Nadežda Biljić

Nadežda ne krije da je ovakve priče povremeno pogode, ali je i brzo prođe.

- Gradske priče prate i ljude koji se ne bave javnim poslom, a kamoli nas koji se bavimo. Ima mnogo stvari koje me iznerviraju, ljudi nekada nemaju meru i granicu, iznerviram se u sekundi, pa se druge sekunde smirim, kako dođe, tako i prođe.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike