Miki Đuričić se danas mnogo kaje zbog se*sa u kokošinjcu sa Nadeždom Biljić: To mi nije bilo potrebno! (FOTO)

14.02.2024

06:35

1

On je ranije bio nasilan prema pevačici u rijalitiju

Miki Đuričić se danas mnogo kaje zbog se*sa u kokošinjcu sa Nadeždom Biljić: To mi nije bilo potrebno! (FOTO)
Miki Đuričić, Nadežda Biljić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Miki Đuričić i Nadežda Biljić bili su kratko vreme partneri u rijalitiju "Zadruga 1", a te 2018. godine su imali i se*s u kokošinjcu, čega se nekadašnji zadrugar danas nerado seća.

Naime, njih dvoje su se usred bela dana za Vaskrs osamili u kokošninjcu i prepustili se strastima bez cenzure, a pao je i oralni se*s.

Bivši rijaliti učesnik iz Kupinova kaže kako nisu znali da je na tom mestu postojala kamera, sve dok je navodno nisu ugledali kada se radnja završila.

Printscreen/YouTube
Miki Đuričić, Nadežda Biljić

- Ne bih mnogo pričao na tu temu. Da li se stidim nečega što je bilo u rijalitiju... Naravno da bi se svako stideo. Bila je tu kamera za koju nismo znali, i zbog te žene, i zbog sebe, naravno da me je blam i da se stidim. Smatram da mi to nije bilo potrebno jer ja nisam bio poznat po tome - rekao je Miki, koji je dobio i pitanje da li je danas u kontaktu sa pevačicom.

- Nemamo odnos, svako živi svoj život. Svima želim sve najbolje - dodao je Đuričić u emisiji "Karte na sto".

Nadežda je, sa druge strane, 2018. godine tokom gostovaja u emisiji "Amidži šou" rekla kako se ne kaje što je imala odnose u rijalitiju. Tada je gostovala sa Mikijem u istoj emisiji, gde je na sceni izvela i pesmu koja nosi naziv "Budale".

- Ne stidim se što sam imala se*s pred kamerama, i to bih opet uradila. E sad, da li sa istim akterom, videćemo - rekla je Nadežda kroz šalu, a Miki se čudio i zakolutao očima, pa se sav zacrveno.

Printscreen/YouTube
Miki Đuričić

- Napravila sam pesmu koja govori baš o tome, jer se digla velika prašina što nismo videli kameru - dodala je Biljićeva, koja se danas ipak kaje što je ikada učestvovala u rijalitiju.

Printscreen/YouTube
Nadežda Biljić

 

Njihov buran odnos u rijalitiju doveo je i do sramnog nasilničkog ponašanja od strane Đuričića, koji je udarao štakom Biljićevu po celom telu, pa joj naneo teške telesne povrede.

- Bila sam krvnički pretučena javno, a zbog tolikog stresa sam i utonula u dijabetes sa kojim se trenutno borim i to je sve što sam ikada i dobila - napisala je Nadežda ranije na svom Instagramu.

Takođe, Miki je bio nasilan i prema tadašnjoj učesnici rijalitija Suzani Perović, pa je zbog svog divljanja bio u kućnom pritvoru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike