San svake devojčice! Spektakularan dečiji rođendan kod Kardašijanovih: Ovako nešto još niste videli (FOTO)

12.11.2023

00:30

0

Bratanica Kim Kardašijan će ovo zauvek pamtiti

San svake devojčice! Spektakularan dečiji rođendan kod Kardašijanovih: Ovako nešto još niste videli (FOTO)
Copyright Profimedia

Ćerka Roba Kardašijana, sedmogodišnja Drim, juče je proslavila rođendan, a tim povodom okupili su se predstavnici poznate familije. Tetke Kim i Kloi su u toku dana objavile fotografije sa malom bratanicom, a posle sa svojom decom došle na njenu rođendansku zabavu. 

 - Srećan rođendan moja preslatka devojčice Drim. Tetka Kiki te voli više nego što ćeš ikada moći da zamisliš - napisala je Kim uz sliku sa njom. 

Potom je podelila fotografije sa ovog bajkovitog rođendana. Tema dekoracije bio je spa centar, te su se potrudili da slavljenica i gosti osete potpuni užitak. Na sve strane bile su prosute latice ruža, u činijama su se nalazili krastavci za oči, a za sve su bili obezbeđeni roze bademantili. 

Među prisutnima bila je i tetka Kloi, koja je posebno bila oduševljena tortom na tri sprata koja je, takođe, inspirisana spa elementima. 

Mališanima je naročito bila zanimljiva pinjata u obliku broja sedam, a nakon što su je polomili iz nje su izleteli brojni slatkiši. Brinuli su i o najsitnijim detaljima, te su i slatkiši bili u obliku krema, kupka, lakova za nokte...

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike