Danas bi jedna od najlepših žena u regionu slavila 42. rođendan: Poginula je na istom mestu gde i Toše, a reči njene majke lede krv u žilama

29.03.2023

22:14

0

Dolores Lambaša izgubila je život pre 10 godina, u teškoj saobraćajnoj nesreći

Danas bi jedna od najlepših žena u regionu slavila 42. rođendan: Poginula je na istom mestu gde i Toše, a reči njene majke lede krv u žilama
Dolores Lambaša - Copyright Printscreen/YouTube, Denis Periša

Hrvatska glumica Dolores Lambaša danas bi proslavila 42. rođendan. Nažalost, prerana smrt oduzela ju je od svih koji su je voleli.

Dolores je poginula 23. oktobra 2013. godine kod Slavonskog broda, na istoj deonici puta gde je život izgubio i Toše Proeski. Imala je samo 32 godine, a vest o njenoj smrti potresla je region.

Tada se iz Beograda vraćala za Zagreb sa kolegom Stojanom Matavuljem, a iako su imali u planu da prespavaju u Ilogu, u poslednjem trenutku su se odlučili za noćnu vožnju.

U 6.45 ujutru njihovo vozilo, kojim je upravljao Matavulj, sudarilo se sa drugim automobilom. Od siline udarca oba vozila sletela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana, izletela je kroz prozor.

Printscreen/YouTube, Denis Periša
Dolores Lambaša

Sa teškim povredama abdomena i unutrašnjih organa, Dolores je prevezena u bolnicu, gde je odmah operisana. Međutim, zbog težine njenih povreda lekari nisu bili optimistični. Samo nekoliko sati kasnije je preminula.

Matavulj je zbog ove nesreće proveo osam meseci u zatvoru. S druge strane, majka Dolores Lambaše sigurna je da smrt njene ćerke nije samo ono što je poznato.

- Mi znamo istinu o njenoj smrti, ali još nije vreme da govorim o tome. Nijedna kazna nije mi dovoljna za Doloresinu tragičnu smrt - svojevremeno je priznala glumičina majka.

Printscreen/YouTube, Denis Periša
Dolores Lambaša

Publika je Dolores, koju su proglasili jednom od najlepših žena u regionu, upoznala kroz serije "Ruža vetrova", "Odmori se, zaslužio se", "Zauvijek susjedi" i "Najbolje godine". 

Njen ljubavni život takođe je intrigirao javnost. Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a među njima su bili čuveni glumac Ivo Gregurević i Frano Lasić, koji posle tragedije nikada nije želeo da govori o svojoj bivšoj devojci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike