Znate li ko je otac Sajsi MC? Otpevao je jedan od najvećih hitova pa se povukao, a onda sve iznenadio u poznatom takmičenju

12.03.2024

06:45

0

Očigledno je ljubav prema muzici nasledila od njega

Znate li ko je otac Sajsi MC? Otpevao je jedan od najvećih hitova pa se povukao, a onda sve iznenadio u poznatom takmičenju
Sajsi MC - Copyright M.P./ATAImages

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, poslednjih dana privlači pažnju zbog svog učešća u stručnom žiriju PZE24, a sve zbog toga što Anđeli Ignjatović Breskvici i njenoj pesmi "Gnezdo orlovo" nije dala nijedan poen.

O njenom životu se malo toga zna, pa tako ima onih koji ne znaju da je njen otac Jovan Rašić, koji je otpevao jedan od najvećih hitova Generacije 5 - "Dolazim za 5 minuta".

Iako je bio velika zvezda sedamdesetih godina prošlog veka, on je odlučio da se povuče i posveti svom pozivu - stomatologiji. 

U jednom trenutku se čak pojavio i u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", baš kada je Đorđe David bio u žiriju, koji je to tada opisao kao jedno od najneugodnijih iskustava u svom životu.

- Znate, ja sam vaspitavan da poštujem autoritete i bogate biografije i onda dođem u situaciju da me Žika pozove u emisiju, da budem u žiriju i na snimanju mi kaže ko su takmičari i pročita mi ime Jovan Rašić. Odmah sam ga pitao „Da li je moguće da si mi ovo napravio? Da ja budem u žiriju i ocenjujemo da li Jovan dobro peva“. To je najgora stvar koju sam mogao da doživim jer Rašić je za mene muzička veličina, neko ko peva „Daj, daj, istinu mi daj“, pesmu koja je „Generaciju 5“ probila - ispričao je Đorđe svojevremeno.

ATAImages/ A.H.
Sajsi MC

Prema informacijama dostupnim na internetu, Rašić živi u Zaječaru, penzionerskim životom. Pored Ivane, ima i ćerku Tijanu, koja je ranije svirala klavir i sarađivala sa sestrom na njenim pesmama. 

O ćerkama, kao i one o njemu, retko priča u javnosti, ali nema sumnje da je ponosan na to što im je usadio ljubav prema muzici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike