Sajsi MC se pravdala zašto Breskvici nije dala nijedan poen, pa poručila: O ličnostima koje pozivaju na moj linč, drugi put

03.03.2024

16:23

2

Reperka je imala šta da kaže

Sajsi MC se pravdala zašto Breskvici nije dala nijedan poen, pa poručila: O ličnostima koje pozivaju na moj linč, drugi put
Sajsi MC - Copyright ATAImages/ A.H.

Sajsi MC bila je član stručnog žirija u takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024", a upravo njen glas bio je presudan da pobedu odnese Teya Dora, a ne Anđela Ignjatović Breskvica.

Nakon proglašenja pobednika Sajsi se susrela kako sa pohvalama, tako i sa brojnim kritikama, pa čak i uvredama zbog toga što je Breskvici dala 0 bodova. Sada je oglasila na svom Instagram nalogu gde je sumirala utiske čitave večeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

- Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravoooooo! Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo - napisala je na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji. Poena ipak nema dovoljno i bilo mi je (stvarno) jako teško da merim nečiji trud, ipak nijanse su morale da prave razlike. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene od strane određenih medija/stranica i ličnosti i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda. Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo.

ATAImages/Antonio Ahel
Sajsi MC

Podsetimo, time što Breskvici nije dala bod privukla je i pažnju Dragana Brajovića Braje, koji nije imao lepe reči za nju.

- I tako jedan mediokritet, LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost.com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali srbomrsci - napisao je on na nekadašjem „Tviteru", pa i pokrenuo pravu lavinu komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike