Selmi Bajrami na nastup došao pevač koji je zabranjen u Srbiji: Šok potezom očigledno provociraju!

10.03.2024

10:54

0

Ne prestaju da šokiraju javnost

Selmi Bajrami na nastup došao pevač koji je zabranjen u Srbiji: Šok potezom očigledno provociraju!
Selma Bajrami - Copyright ATAImages/ A.A.

Selmi Bajrami je pre nekoliko nedelja zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što je na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, što predstavlja nešto što je narodu veoma dobro poznato.

Ona je nastavila da provocira svakim potezom koji je napravila, a sada je mnoge šokiralo to sa kim je postala bliska. Naime, na jednom njenom nastupu pojavio se Sadik Hasanović, nekadašnja zvezda "Granda", kojem je zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje i pevanja nacionalističkih pesama, ali i zbog fotografije s ratnim zločincem Naserom Orićem.

Sadik Hasanović, Printscreen Youtube/ZvezdeGranda
Sadik Hasanović

On je sa svojim ocem, sa kojim je inače imao bend u kojem su pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima, došao na Selmin nastup. 

Na snimku koji kruži mrežama se vidi kako se Sadik sa porodicom provodi na Selminom nastupu, kada im ona i prilazi i pozdravlja se sa njima.

Tu nisu stali, pa je Selma nastavila da provocira igrajući sa njegovim ocem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Podsetimo, Selma je nedavno razbesnela javnost kada je objavila fotografije na kojima na licu ima modrice i podlive, fingirajući da je u Hitnoj pomoći.

Tek nekoliko sati kasnije ona se oglasila i objasnila da snima spot, te pokušala da se izvuče time što je rekla da želi da podigne svest o nasilju na ženama.

Instagram screenshot / selmabajrami.star
Objava Selme Bajrami

I tu ništa ne bi bilo sporno da je ona odmah rekla o čemu je reč, ali očekivano, ona je iskoristila fotografiju na kojoj ima modrice za svoju promociju, na taj način vređajući žene koje zaista doživljavaju nasilje u porodici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike