Selma Bajrami ne zna za sram: Pokazala modrice na licu, pretvarala se da je završila u Hitnoj, a u stvari snima spot!

04.03.2024

23:21

0

Čekala je nekoliko sati da se oglasi

Selma Bajrami ne zna za sram: Pokazala modrice na licu, pretvarala se da je završila u Hitnoj, a u stvari snima spot!
Selma Bajrami - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Selma Bajrami je danas objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je pola lica u modricama i ranama, te označila kao da se nalazi u Hitnoj pomoći.

Fanovi, ako ih posle ovoga još ima, su se zabrinuli jer pevačica ništa dalje nije otkrivala, sve dok se nije oglasila da zapravo snima spot!

Nasmejana i čila, ona je snimala novi spot, a onda pokušala da opere sebe. Kako su svi odmah posumnjali da je pretrpela, ne daj Bože, nasilje, ona je napisala:

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu pažnju i akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravljivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje svesti, edukaciji i pružanju pomoći žrtvama. Vazno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog - napisala je ona i dodala:

- Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem 3 žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje a da to niko ne zna... Zato ne okrećimo glavu na drugu stranu kada budemo svedoci bilo kog vida nasilja, prijavimo, delujmo i spasimo nečiji život.

ATAImages/ A.A.
Selma Bajrami

Nakon poruke koja jeste za svaku pohvalu, Selma je priznala da ona nije pretučena, već da je tako nešto iskoristila za svoju samo promociju, jer da nije tako, odmah bi se oglasila i ne bi pustila ljude da nagađaju da joj se nešto loše desilo.

- Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu "Dama", koja između ostalog govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo - napisala je Selma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike