Estrada o novom ispadu Sadika Hasanovića: Zgranuo skandaloznim izjavama o Srbiji!

28.08.2021

10:25 >> 11:01

0

Zbog spornih postupaka, finalisti poslednje sezone šoua Zvezde Granda je zabranjen ulazak u našu zemlju

Estrada o novom ispadu Sadika Hasanovića: Zgranuo skandaloznim izjavama o Srbiji!
Copyright Sadik Hasanović Printscreen ,,Zvezde Granda"

Sadiku Hasanoviću je zbog snimka u kom peva nacionalističke pesme, zabranjeno da uđe u našu zemlju, a izjavom da „Novi Pazar nije Srbija” tek je izazvao burne reakcije javnosti, kao i domaće estrade. Iz tog razloga, inače, finalista poslednje sezone „Zvezda Granda” nalazi se u fokusu, a među poznatima koje su oštro prokomentarisale njegovu situaciju našao se i Aca Lukas.

Pročitajte još:

Pevač je govoreći na ovu temu izjavio da nema nameru uopšte i da se bavi „nebitnim likovima koji ne znaju šta pričaju”, piše „Objektiv”, a koji se nalaze „kako sa ove, tako i sa one strane”, zateknut Hasanovićevim novim ispadom.

– Smešno mi je da komentarišem izjave potpuno marginalnih i nebitnih likova. Zovite me da komentarišem kada neko ozbiljan nešto kaže, a ne da komentarišem izjave balavaca koji ne znaju šta pričaju i lupetaju gluposti, kako sa one, tako i sa ove strane – istakao je on.

Novi Pazar

– Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi – rekli su za „Kurir” iz PR tima Emine Jahović, a i još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu.

– Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike – kazala je ona.

Sadik Hasanović Printscreen/Youtube, Zvezde Granda

Podsetimo, nakon što je vraćen sa srpske granice, Hasanović se oglasio, a njegov potez je izazvao gnev naroda.

– Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je tada Hasanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike