"Izgledaš kao milion dolara": Marija Mikić se prepolovila! Pevačica u miniću pokazala vitke i zategnute noge (FOTO)

09.03.2024

20:30

0

Komplimenti samo pljušte

"Izgledaš kao milion dolara": Marija Mikić se prepolovila! Pevačica u miniću pokazala vitke i zategnute noge (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Marija Mikić sinoć je bila gost na koncertu Lexington benda u Štark areni, a za tu priliku odabrala je kratku crnu haljinu, kojom je naglasila vitke i zategnute noge.

Kako je pevačica u kratkom periodu, dva puta bila trudna, ovo je prilika posle dužeg vremena da je vidimo u nečemu kraćem, a svi su bili oduševljeni kako je liniju dovela do savršenstva.

 

 

"Izgledaš kao milion dolara", "Koliko si samo lepa", "Vau", "Nikad lepše nisi izgledala", samo su neki od komentara ispod slika sa sinoćnog nastupa.

Podsetimo, pevačica često u razgovoru sa pratiocima na Instagramu otkriva neke detalje iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom priznala da je zbog teških mučnina tokom trudnoće čak smršala.

- Mene prate mučnine od prvog dana, tako da sam na staisfakciju u hrani zaboravila odavno. Na primer, jabuke nisam jela u životu, a sad uživam u njima. Od tolikih mučnina smršala sam osam kila otkako sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još tri kilograma da budem kakva sam bila kada sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako - piše ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike