Beba na estradi nije manjkalo u 2023. godini: Mnoge dame su skrivale trudnoću do samog kraja!

30.12.2023

20:50

0

Devojčice su bile dominantnije

Beba na estradi nije manjkalo u 2023. godini: Mnoge dame su skrivale trudnoću do samog kraja!
Poznate dame koje su dobile decu u 2023. godini - Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Na kraju svake godine sumiramo utiske, sabiramo i oduzimamo sve ono kroz šta smo prošli u proteklih 12 meseci. Jedna od najlepših stvari koja se može desiti jeste dolazak bebe na svet, a mnoge naše javne ličnosti su uvećale svoje porodice.

Sara Rokvić

Već u prvim danima ove godine, tačnije, 3. januara, na svet je došla devojčica Draga, kako su joj njen otac Marko Rokvić i majka Sara dali ime. 

Pevač zbog prinove nije skrivao sreću, pogotovo što je posle sina Despota dobio i ćerku.

Marina Šaulić

Samo sedam dana posle Drage Rokvić, 10. januara na svet je stigla i Manja Šaulić. Ponosni roditelji Marina i Mihajlo Šaulić, inače sin pokojnog Šabana Šaulića, dobili su tada svoje prvo dete.

Ponosna baka Gordana nije skrivala sreću što je dobila još jedno unuče, pogotovo što se njen jedini sin ostvario u ulozi oca.

Bojana Šijan

U januaru nije manjkalo beba na javnoj sceni, pa je tako Goca Božinovska dobila drugog unuka. Njen sin Mirko i snaja Bojana dobili su drugog sina, kome su dali ime Vukan.

Kao što je poznato, oni su već imali sina, koji je dobio ime Zoran, po pokojnom dedi.

Bojana Barović

U porodici Rokvić nije manjkalo slavlja u prvom mesecu ove godine. Nakon što je Marko dobio drugo dete, njegov brat Nikola dobili su svoje treće - devojčicu kojoj su dali ime Angelina.

Pored nje, Bojana i Nikola imaju i još jednu ćerku, Leonu, te sina Simeona.

Soraja Vučelić

Starleta Soraja Vučelić i njen, javnosti nepoznat suprug, dobili su u februaru sina, kome su dali ime Kan. 

I ona je skrivala trudnoću, ali u poslednje vreme neretko na društvenim mrežama pokazuje u kakvom luksuzu uživa njen naslednik.

Jelena Radanović

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena dobili su sina u februaru ove godine, a dali su mu ime Damjan. Ovo je njihovo prvo zajedničko dete, dok iz prethodnog braka Jelena ima još dvojicu sinova.

Sajsi MC

Izgleda da je bio trend na našoj javnoj sceni da se trudnoće skrivaju, pa je to skoro do kraja činila i Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC

Ona je, kako se navodilo, 12. marta donela ćerku na svet, a ni ime devojčice nije bilo odmah poznato. Kasnije se saznalo da je reperkina naslednica dobila ime Nataša.

Milica Rađen

Bivši vaterpolista i mlada pevačica dobili su sina takođe u martu. Nikolu je veoma radovalo što će, posle dve ćerke, dobiti i naslednika, kome su dali ime Aleksej.

Mina Sovtić

Mlada glumica i ćerka Anice Dobre takođe se porodila ove godine, ali kako je veoma zaštitnički nastrojena prema svom privatnom životu, o detaljima se malo zna.

Tako, na primer, ne znamo kada se porodila, ali ono što je poznato jeste da je dobila ćerku.

Saška Veselinov Đoković

Saška i Đorđe su 22. marta dobili sina, kome su dali ime Aleksandar.

Oni su se šest meseci pre rođenja sina zavetovali jedno drugom na večnu ljubav, a porodica Đoković se veoma obradovala prinovi, što su i naveliko slavili.

Bogdana Ražnatović

Snaja i sin pevačice Cece Ražnatović su 17. aprila dobili drugog sina, kome su dali ime Krstan. 

Nedavno je par saopštio da čekaju i trećeg sina, koji će se roditi kroz nekoliko meseci, a već su mu izabrali ime - Ilijan.

Marija Mikić

Pevačica je, samo mesec dana pošto je rodila ćerku Đurđu, ostala ponovo u drugom stanju, što ni ona ni njen suprug nisu očekivali.

Tako je ona, za manje od godinu dana, dobila dvoje dece, a u maju se srećnoj porodici pridružio dečak Milija.

Anđelka Prpić

Glumica je krajem maja na svet donela ćerku, što je prvo dete njenom izabraniku Marku i njoj, dok ona iz prethodnog braka ima sina.

Devojčica je dobila ime Čarna, a kako se pisalo, Anđelka je naslednici dala ime po liku koji je tumačila u jednoj seriji koja ju je proslavila.

Ivana Korab

Manekenka se takođe porodila ove godine i na svet donela još jednog sina. Njen naslednik je došao nešto ranije nego što je bilo planirano, ali na sreću, sve je prošlo u najboljem redu.

Helena Topalović

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka je 1. jula na svet donela ćerku, što je prvo zajedničko dete njenom suprugu Draganu i njoj.

Devojčica je dobila veoma neobično ime za naše prostore - Dominika, a poznati deda nije skrivao sreću zbog prinove u porodici.

Tara Simov

Rijaliti učesnica i njen izabranik su takođe u julu dobili dete, sina kome su dali ime Nikolaj.

Dženi Martin

Influenserka i glumac su krajem jula dobili sina, kome su dali ime OIiver.

Tijana Stoisavljević

Voditeljka i fudbaler su u julu dobili ćerku, a u prvom trenutku nije bilo poznato kako se beba zove.

Kasnije je otkriveno da je njihova naslednica dobila ime Kiara.

Danica Crnogorčević

Danica i njen suprug, sveštenik Ivan, su u avgustu dobili svoje četvrto dete, sina kome su dali ime Sava.

Andrija Kuzmanović

Andrija Kuzmanović je jedini muškarac kog ćemo pomenuti na ovoj listi, s obzirom na to da je nepoznato sa kim je dobio dete. Kako se navodilo u medijima, u pitanju je njegova poznanica, a oni su u avgustu dobili sina kome su dali ime Ignjat. 

Tamara Milutinović

Pevačica i fudbaler su se početkom septembra ostvarili u ulozi roditelja.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a na svet je došla njihova ćerka kojoj su dali ime Emili.

Marija Petronijević

Glumica, poznata po tome da skriva svoj privatan život, u septembru ove godine sve je iznenadila kada je otkrila da je dobila drugo dete.

Luna Đogani

Luna i Marko su 4. oktobra dobili još jednu devojčicu, kojoj su dali ime Lana.

Kao što je poznato, oni već imaju ćerku Miju, koja je, prema rečima njegovog oca, izuzetno privržena sestri od dana kada ju je upoznala, te majci pomaže u svemu što treba u odgajanju bebe.

Marijana Mićić

U oktobru se porodila i Marijana Mićić, a vest o tome je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je i ovu trudnoću skrivala.

Njen izabranik Miloš i ona sada imaju dve ćerke.

Tamara Selimović

Tamara i njen suprug Emir Habibović su takođe u oktobru dobili drugo dete i to još jednu devojčicu kojoj su dali ime Lana.

Njihova prva ćerka nosi ime Ariana.

Nadica Ademov

Pevačica i njen izabranik su krajem oktobra dobili svoje prvo dete, a kako se ubrzo saznalo, u njihovu porodicu stigla je devojčica Melina.

Katarina Kolozeus

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica ostvarili su se kao roditelji 9. novembra, što im je bila velika želja godinama. Njihovom nasledniku dali su ime Aleksej.

Anja Alač

Glumica i ćerka Vesne Čipčić je u novembru dobila naslednicu, a kako je ranije već izabrala ime, odmah se saznalo da će devojčica nositi ime Anđela.

Njen suprug Andrej i ona već imaju sina.

Nataša Anđelković

Pevač Stevan Anđelković dobio je prvo dete sa suprugom Natašom. Njihova devojčica je dobila veoma interesantno ime - Đina.

Marija Šerifović

Iako za ovu pevačicu naslov na domaćim portalima nije počinjao sa "Porodila se...", Marija se ove godine, poslednja u nizu sa estrade, ostvarila u ulozi majke. Uz pomoć surogat majke ona je dobila sina, koji je dobio ime Mario.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike