Suzan ste voleli u "Očajnim domaćicama", a ovo je njena ćerka: Ima poznatog oca, obožava da kuva i oprobala se u glumi

10.03.2024

07:45

0

Za majku je veoma vezana

Suzan ste voleli u "Očajnim domaćicama", a ovo je njena ćerka: Ima poznatog oca, obožava da kuva i oprobala se u glumi
Teri Hačer sa ćerkom - Copyright Profimedia

Teri Hačer je postala poznata široj javnosti kao Suzan Mejer u "Očajnim domaćicama", a kao i u seriji, i u pravom životu ona ima ćerku.

Emerson Rouz Teni je ćerka poznate glumice i njenog bivšeg supruga, glumca Džona Tenija. Iako njihov brak nije uspeo, zbog čega Teri i dalje žali, sa ćerkom su oboje u sjajnim odnosima, a u nastavku možete pročitati neke informacije o njoj.

Ponosna Škorpija

Emerson je rođena 10. novembra 1997. godine i veoma je ponosna Škorpija. Za svoj 26. rođendan imala je tortu u obliku svog horoskopskog znaka.

Profimedia
Teri Hačer sa ćerkom

Pratila je stope svojih roditelja

Nekoliko godina je Emerson radila na sinhronizaciji crtanih filmova, ali se kao ona nije pojavljivala ni u kakvim projektima, za razliku od njenog oca koji je glumio u brojnim poznatim ostvarenjima.

Profimedia
Džon Teni, bivši muž Teri Hačer i otac njene ćerke

Studirala je na Braunu

Ćerka poznate glumice studirala je na Braun Univerzitetu, gde je završila kreativno pisanje, što je i očekivano, s obzirom na to da dolazi iz porodice umetnika.

Studije je završila 2020. godine, a ponosna majka nije skrivala sreću kada je njena naslednica diplomirala.

Volonterka

Tokom srednje škole, Emerson je volontirala u Dečijoj bolnici u Los Anđelesu i pomagala da se skupe sredstva za njih u raznim donacijama. Kako je rekla, veoma je ponosna na svoj dobrotvorni rad.

- Ono na šta sam najponosnija jeste kad vidim da to što radim utiče na nekoga, da mu menja život - rekla je ona jednom prilikom, a pokrenula je i blog, gde iskoristila svoj talenat u pisanju i pokušala da inspiriše svoje vršnjake da se bave dobrotvornim radom.

Profimedia
Teri Hačer sa ćerkom

Voli da kuva

Kako je njena majka jednom ispričala, Emerson voli da kuva, a jednom, kada je bila u poseti na setu "Očajnih domaćica", odnela je ručak za celu ekipu serije.

Obožava modu

Majka i ćerka su često viđene vrlo sređene zajedno u javnosti, pa su tako ove godine u januaru posetile Berlinsku Nedelju mode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike