Neda Ukraden i danas žali što se nije ponovo udala: Htela sam da imam još dece

07.03.2024

22:28

0

Jedini brak u kome je bila završen je razvodom

Neda Ukraden i danas žali što se nije ponovo udala: Htela sam da imam još dece
Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Neda Ukraden više puta je govorila o svom burnom ljubavnom životu, a nepoznate detalje otkrila je u svojoj autobiografiji. 

Ipak, pevačica je samo jednom stala pred oltar i u braku dobila naslednicu Jelenu. Međutim, ona ne krije da joj je žao što se posle toga više nije udavala i Jeleni podarila brata ili sestru. 

- Htela sam da se udam drugi put i da imam još dece, ali to mi je ostala samo želja. Ali nije se desilo, ali imam divnu ćerku koja mi je podarila divne unučiće koji u mene vide prijatelja, saveznika i nekoga ko ih u svemu razume i oni jako vole svoju baku, oni su meni centar sveta - ispričala je pevačica za Grand.

Zorana Mandić/ATA Images
Neda Ukraden

Podsetimo, Neda je nedavno govorila o razvodu, posle koga se sa ćerkom iselila iz njihovog stana, a bivšem suprugu zauvek ostala prijatelj

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dete dodelio dete. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. Treba sačuvati dostojanstvo, pre svega zbog deteta. Ja sam njemu uvek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu reč protiv njega. Ja znam koje su njegove mane najbolje. Bio jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost u svetu nacionalizma i primitivizma… On se tu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva. Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom - ispričala je Ukradenova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike