"Leonardo Dikaprio je njegov naslednik": Udovica Hjua Hefnera oplela po glumcu, pa otkrila sa kojom muzičkom zvezdom je bio prisan

07.03.2024

23:20

0

Mnogi glumci su bili stalni posetioci ovih zabava

"Leonardo Dikaprio je njegov naslednik": Udovica Hjua Hefnera oplela po glumcu, pa otkrila sa kojom muzičkom zvezdom je bio prisan
Copyright Profimedia

Kristal Hefner, udovica čuvenog Hjua Hefnera, zahvaljujući pokojnom mužu imala je priliku da dođe u dodir sa svetskim džet-setom, a i nakon njegove smrti nastavila je da prati sve aktuelne događaje. 

Tako je nedavno ocenila da je glumac Leonardo Dikaprio zapravo njegov novi naslednik zbog učestalih veza sa duplo mlađim devojkama od sebe. 

- Leonardo Dikaprio se pretvara u novog Hefa. Devojke su mu sve mlađe i mlađe. Mislim da to loše izgleda - rekla je. 

Kristal se prisetila da je glumac bio čest gost na njihovim zabavama, a onda otkrila da je jednom prilikom bio prisan sa popularnom glumicom. 

Profimedia
Leonardo Dikaprio

- Sećam se kako su se Leonardo Dikaprio i Rijana "spetljali" jedne večeri. Sećam se da sam pomislila: "To je lepo, budite jedno s drugim i nećemo nikome reći" - rekla je u podkastu "Carrie & Tommy".

Osim njega, u Hefnerovu vilu dolazile su mnoge poznate ličnosti. 

- Sećam se da je Džek Niklson tamo često dolazio, kao i povremeno neke slavne osobe poput Polija Šora, Korija Feldmana... Drugi su dolazili s vremena na vreme, na primer Džastin Biber, Kajli Džener... Došli su samo da provere i razumem njihovu znatiželju - kaže.

Podsetimo, Kristal i Hju su se venčali 2012. godine i u braku bili pet godina, tačnije do njegove smrti. 

- Činilo se kao svet uspeha i fantazije, ali moraš spavati s 80-godišnjakom. Postoji cena. Sve ima cenu - izjavila je za People.

Profimedia
Kristal i Hju Hefner

U svojim memoarima otkila je kako je to biti "glavna" među Pleboj zečicama i srušila predrasudu o raskošnom životu i životu koji se sastoji samo od uživanja. 

- Činilo se da je manje upućen u seks od nekih tinejdžera s kojima sam bila pre mnogo godina. Bilo mi je jasno da Hef nikada u svom životu nije odvojio trenutak da smisli kako ugoditi nekom drugom - piše ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike