Ćerka pobednice "Zvezda Granda" će krenuti maminim stopama: Sama je naučila da svira klavir, potrošila mi je 200 evra na aplikaciju

07.03.2024

06:45

0

Veoma je ponosna na nju

Ćerka pobednice "Zvezda Granda" će krenuti maminim stopama: Sama je naučila da svira klavir, potrošila mi je 200 evra na aplikaciju
Teodora Toković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Teodora Toković je trijumfovala u dvanaestoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kada je osvojila prvo mesto po glasovima žirija. 

U javnosti se često pričalo o njenom privatnom životu, pogotovo kada je prošla kroz razvod zbog, kako je tvrdila, nasilja koje je doživljavala od bivšeg supruga. U tom braku je dobila ćerku na koju je veoma ponosna, a koja bi, kako se čini, mogla da krene maminim stopama.

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Toković

- To je buduća velika zvezda. Malo je stidljiva, ali je jako talentovana, čak i sama uči da svira klavir. Ona je već velika, ima četrnaest godina, treba neko to malo da uobliči, ali mislim da će nastaviti maminim stopama - ispričala je Teodora u jednoj Grandovoj emisiji. 

Kako je dalje otkrila, njena ćerka je jednom prilikom sama skinula aplikaciju za učenje klavira, na šta je potrošila 200 evra.

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Toković

- Jednom je skinula neku aplikaciju za učenje sviranja klavira i jedno dvesta evra je skinula sa moje kartice i posle je rekla da će da čisti po kući da otplati - ispričala je pevačica.

Podsetimo, Teodorin rođeni brat Lazar se trenutno takmiči u "Zvezdama Granda", gde se iz kruga u krug pokazao sjajno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike