Bio je na Beoviziji, u spotu Milice Pavlović, a sestra mu je pevačica: Lazar privukao pažnju u "Zvezdama Granda", na izgledu mu mnogi zavide

24.09.2023

00:08

0

Delu javnosti je već poznat, a sada će ga svi znati

Bio je na Beoviziji, u spotu Milice Pavlović, a sestra mu je pevačica: Lazar privukao pažnju u "Zvezdama Granda", na izgledu mu mnogi zavide
Lazar Živanović - Copyright Instagram printscreen/lazarofficial_

Lazar Živanović se večeras pojavio u "Zvezdama Granda", a osim svojim glasovnim sposobnostima, pažnju je privukao i izgledom.

On je nešto ranije, pre emisije, najavio da će se takmičiti ove sezone u "Zvezdama Granda", ali Živanović zapravo nije nepoznat, kao većina takmičara.

Osim što se bavi pevanjem, pa nastupa u mnogim prestoničkim klubovima, Lazar se 2020. godine prijavio i na "Beoviziju". On se tada predstavio pesmom "Puklo je nebo", ali nažalost nije prošao u finale, gde su pobedu odnele "Hurricane" sa pesmom "Hasta la vista".

Osim što se bavi pevanjem, Lazar je i model, čemu u prilog govori i to da sjajno izgleda te da i te kako vodi računa o tome. Zbog njegovih mišića ga je primetila i Milica Pavlović, koja ga je angažovala u spotu za pesmu "Hej ženo".

Youtube screenshot/Milica Pavlovic
Lazar Živanović u spotu Milice Pavlović

Inače, zanimljivo je da je njegova sestra Teodora Toković, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", gde je odnela i pobedu, pa nema sumnje da je bratu dala dobre savete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike