„Moje pare su samo moje, a njegove su naše!" Teodora Toković otvoreno o novom izabraniku

12.02.2022

14:50

1

Iako još nemaju svadbu u planu, pevačica „računa" da se „takoreći opet udala", pošto ona i partner žive zajedno

„Moje pare su samo moje, a njegove su naše!" Teodora Toković otvoreno o novom izabraniku
Teodora Toković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda", pevačica Teodora Toković, razvela se posle takmičenja u čuvenom talent-šouu. Sada - već uživa u novoj ljubavi i svi se uveliko pitaju kad će svadba.

- Nećemo, nećemo svadbu još, mada živimo zajedno, to je nevenčana zajednica. Ja sam se takoreći opet udala. Mislim da je zbog cele ove situacije sa pandemijom rano da pravimo takvu vrstu veselja.

- Ne mogu još uvek svi da se skupe, a ja bih volela da to bude jedno veliko slavlje sa mnogo zvanica - priznala je pevačica, piše „Grand onlajn", dok ona nastavlja o tome koliko je sadašnji partner čini srećnom, što joj je svakako i najbitnije.

 

 

- On je pristrasan, njemu je sve top i jako me podržava u ovom poslu, apsolutno mogu da budem svoja i opuštena, ali ipak pitam ljude koji su rigorozniji, on je suviše pristrasan kada sam ja u pitanju.

„Sve sam regulisala!"

- Bio je jedan u nizu čija sam ja bila tiha patnja. Recimo, kada se vratim sa svirke ispričam mu ko mi je prišao, ali nas dvoje imamo jedan dogovor, moje pare su moje pare, dok su njegove naše. I ja njegov telefon mogu da gledam, on moj ne može. Sve sam diplomatski regulisala - objasnila je Teodora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike