Sin Travisa Barkera ima Turetov sindrom: Otkrio kako živi s ovim problemom! (VIDEO)

05.03.2024

18:40

0

Izvesni tikovi su glavni simptomi, a u pojedinim slučajevima su toliko sitni da se i ne primećuju

Sin Travisa Barkera ima Turetov sindrom: Otkrio kako živi s ovim problemom! (VIDEO)
Landon Barker - Copyright Profimedia

Sin bubnjara Travisa Barkera iz drugog braka, Landon Barker, otkrio je javnosti da ima Turetov sindrom. Mladić se s istim prema sopstvenom priznanju bori „otkad zna za sebe", ali „srećom - u pitanju je blaži oblik, koji mu posebno i ne ometa svakodnevicu".

U pitanju je problem centralnog nervnog sistema, usled kojeg oboleli prave nagle pokrete ili zvukove, tikove, koje ne mogu da kontrolišu.

- Imam Turetov sindrom otkad znam za sebe. Sećam se kako me je vaspitačica optuživala da sam drzak, jer joj prevrćem očima, a u stvari je to bio jedan od mojih tikova. Nešto sam čudno radio s očima... - govorio je Barker na društvenim mrežama, prenosi se na TikToku, dodajući kako danas najčešće „trza" glavom ili pomera vilicu.

Landon Barker, Profimedia
 

- Najčešće je tako kada sam nervozan. Eto, da podelim, jer, što da ne? - kazao je on, što je dosta njegovih fanova pozdravilo.

Podsetimo, Landon je Travisov najstariji sin. Sa Šanom Moakler, inače, ima još dvoje dece - ćerku Alabamu i pastorku Atianu. Sa sadašnjom suprugom Kortni Kardašijan dobio je sina Rokija proteklog novembra.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike