Travis Barker je ovako planirao vruću noć sa Kim Kardašijan! Isplivali šok detalji: Posle sam se osećala kao najveća glupača!

12.01.2024

07:45

0

Bivša žena bubnjara iz sastava „Blink 182" kaže i da oni tu dramu nikada nisu mogli da prevaziđu

Travis Barker je ovako planirao vruću noć sa Kim Kardašijan! Isplivali šok detalji: Posle sam se osećala kao najveća glupača!
Travis Barker - Copyright Profimedia

Iako su i Kim Kardašijan i Travis Barker na ovaj ili onaj način negirali navode da je između njih ikad ičega bilo, bivša žena bubnjara Šana Moakler ispričala je tokom jednog gostovanja da stvari ne stoje baš tako. Prema njenim rečima, osećala se kao najveća glupača pošto je bila pronašla njihovu prepisku u okviru koje su se „dogovarali da provedu noć zajedno". 

Izvesna osoba kojoj ni sama ne zna ime, naime, poslala joj je svojevremeno dokaze koji su crno na belo pokazivali sve. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

 

- Trebalo je da se nađu u kući njene sestre i tamo imaju s*ks, a ja sam želela da naša veza uspe. Toliko sam bila zaljubljena u njega - kazala je u podkastu „Dumb Blonde", pa dodala kako se muzičar brzo ratosiljao sportnih poruka tako što ih je jednostavno obrisao. 

- Kaže: „Ne vidim ovde ništa od toga" - nastavila je Šana, koja je onda zvala Kim da joj se suprotstavi. 

 

 

- Sve što mi je ona rekla bilo je: „Ne volim belce", a ja sam bila u fazonu, ma, ti bi spavala s bilo kim samo da bi se proslavila! Osećala sam se kao najveća glupača. Travis i ja se od toga nikad nismo oporavili - zaključila je onda. 

Podsetimo, Travis i starija sestra Kim Kardašijan, Kortni, već izvesno vreme uživaju i u braku. Nedavno, dobili su prvo zajednočko dete, sina Rokija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

 

Moaklerova je u okviru istog gostovanja, između ostalog, naglasila kako se „sama sklonila podalje od te odvratne porodice, kako se njena deca koju je dobila s Barkerom s njima ne bi združila na osnovu mržnje prema njoj". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike