Jovana Jeremić uporedila sebe s Breskvicom! Onda joj i poželela pobedu na PZE: Ne bi se naš narod stideo da ona ode na „Evrosong"!

02.03.2024

10:15

0

Anđela Ignjatović za nju je pravi izbor

Jovana Jeremić uporedila sebe s Breskvicom! Onda joj i poželela pobedu na PZE: Ne bi se naš narod stideo da ona ode na „Evrosong"!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Anđela Ignjatović Breskvica večeras će se pod rednim brojem tri predstaviti publici, kao i stručnom žiriju, na sceni „Pesme za Evroviziju" 2024. Njena numera „Gnezdo orlovo" već je mnogima favorit za pobedu i odlazak u Malme, gde će se ove godine održati „Evrosong". 

Po sopstvenom priznanju, veliki fan joj je i voditeljka Jovana Jeremić. Tokom „Novog jutra" istakla je da Breskvicu maksimalno podržava, pa je i izrazila želju da je danas-sutra ugosti u svojoj emisiji. 

„Razumem je, jer sam i ja takva!"

Jovana Jeremić, Printscreen „Novo jutro"
 

- Evo, napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati, pa Albanci, pa „naši Hrvati", a sad je napadaju da sprema kupovinu glasova. Tako i u mom poslu, neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem: „Što ti to slušaš?" Kad si dobar, normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi - počela je Jovana, pa je brzo nastavila:

Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen RTS
 

- Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Volela bih da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Razumem je, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. 

Potom, voditeljka je svoje izlaganje zaključila rečima:

„Konstraktica mi je isto topić!"

Konsrakta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da razbuca sve tamo. Lobiram za nju. Ali i Konstraktica mi je isto topić. Uvek sam je podržavala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike