Sraman napad na Breskvicu pred finale! Tvrde da namešta pobedu! (FOTO)

29.02.2024

21:45

0

Ona se još nije oglasila o ovome

Sraman napad na Breskvicu pred finale! Tvrde da namešta pobedu! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Anđela Ignjatović Breskvica izazvala je veliku pažnju javnosti pesmom "Gnezdo orlovo", a sada po društvenim mrežama pokušavaju da je diskredituju.

Naime, Breskvici kao jednom od favorita, samo 48 sati pre finala Pesme za Evroviziju, pokušavaju da smeste sramnu i pre svega lažnu vest da namešta svoju pobedu. Na društvenoj mreži X, pojavila se lažna poruka po kojoj se može zaključiti da je organizovala fanove da glasaju za nju i to uz doplatu. 

- Da li je neko zainteresovan da radi u subotu? - stoji u poruci najpre, koju možete pročitati u celosti u printskrinu sa ove društvene mreže.

Printscreen X
 

U sramnom pokušaju smeštanja, navodi se da se traže devojke i muškarci koji bi u subotu glasali sa kartica koje bi dobili i za to dobili 2.000 dinara. Profil koji je objavio ovu poruku, koja je izazvala veliku pažnju, odmah je zaključan - što dovoljno govori o sramnom potezu da se Anđeli smesti afera.

Breskvica je više puta isticala da će se za pobedu boriti ravnopravno, kao i drugi takmičari, isključivo svojom pesmom, glasom i scenskim nastupom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike