Skandalozno suđenje! Halid pet sati davao kontradiktorne izjave! Oglasila se bivša koja ga goni: Lagao je i za ćerku! (VIDEO)

29.02.2024

16:43

0

Najpre je danas pevačev sin svedočio protiv oca

Skandalozno suđenje! Halid pet sati davao kontradiktorne izjave! Oglasila se bivša koja ga goni: Lagao je i za ćerku! (VIDEO)
Halid Muslimović i Sonja Bašić - Copyright 24sedam

Današnje suđenje pevaču Halidu Muslimoviću povodom optužbi bivše ljubavnice Sonje Bašić da joj duguje 90.000 evra, trajalo je neverovatnih pet sati u Osnovnom sudu u Prijedoru.

Kako je ispričao posle ročišta advokat oštećene Dragan Tolimir, Halid je sve vreme pravio scene u sudnici, pa čak ponavljao laži za koje je već ranije izgubio proces od Sonje.

Bašićeva je iznela utiske posle višesatnog procesa, te istakla da bi Muslimoviću zbog dugova najpametnije bilo da sedne i da se dogovori s njenim advokatom, jer ona neće odustati da ga goni.

24sedam
Sonja Bašić i njen advokat Dragan Tolimir

Halid nema dokaze

- Bilo je turbulentno, mnogo sam umorna od svega, jer sediš šest sati i slušaš laži bez ijednog dokaza... To nijedna osoba ne bi mogla da trpi - istakla je na početku razgovora vidno iscrpljena, a zatim se nadovezao njen branilac.

- Vrlo je važno da smo mi dokazali da postoje kontradikcije u iskazu tuženog. Na primer, tako sve vreme tvrdi da je u pitanju poklon, a onda na današnjem ročištu kaže da on mora da vrati ta sredstva i da je od 22.000 koje je dobio u 2018. godini, već vratio 5.000. Ako je bio u pitanju poklon, zašto vraća? To se isto odnosi i na ostali deo potraživanja. On je priznao iznose potraživanja u komunikaciji koju je imao sa prethodnim punomoćnikom Sonje Bašić. Priznao je da je dužan 122.600 australijskih dolara. Postoji poruka. I danas je isto rekao: "Da, ona je meni uplatila ono što je navedeno na Vestern Unionu" - čudio se Tolimir.

24sedam
Sonja Bašić i njen advokat Dragan Tolimir

Niz kontradikcija

On je objasnio da je na suđenju danas bilo još kontradikcija.

- Tvrdi da je Sonja u jednom momentu komunicirala sa njegovom ćerkom bez njegovog znanja, da su se upoznale i da je Sonja vršila uticaj na nju, a nakon toga na slično pitanje kaže "Kako će razgovarati sa Sonjom, kad je uopšte ne zna" - rekao je advokat.

On je dodao za Kurir i da je danas oborio na sudu činjenicu da je Sonja bila organizator ili menadžer Muslimoviću, pa ponavlja da je apsolutno sve u njegovom izlaganju danas bila laž.

Kako je prošlo suđenje bilo burno, 27. februara, Tolimir otkriva da je danas bilo još gore.

- Danas su pokušali sud da uvedu u nezakonito postupanje, dostavljanjem dokaza na nezakonit način.

U video snimku ispod, pogledajte koju manipulaciju je pokušao da izvede Muslimović tokom sudskog procesa.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike