Skandal na suđenju Halidu Muslimoviću sa bivšom ljubavnicom! Svedočio njegov sin, pa se pevač iznervirao!

29.02.2024

13:10

0

Sonja želi da istera pravdu do kraja

Skandal na suđenju Halidu Muslimoviću sa bivšom ljubavnicom! Svedočio njegov sin, pa se pevač iznervirao!
Sonja Bašić, Halid Muslimović - Copyright Privatna arhiva

Suđenje između pevača Halida Muslimovića i njegove bivše ljubavnice Sonje Bašić danas je nastavljeno u Osnovnom sudu u Prijedoru po njenoj tužbi, koja je ponovo došla čak iz Australije da istera pravdu zbog navodnog duga od 90.000 evra.

Ročište je počelo jutros u devet sati, a saslušani su najpre svedoci po predlogu tužilje, među kojima je bio i pevačev sin Enis Muslimović.

On i Halidova ćerka Lejla Muslimović pozvani su da posvedoče da su primali novac od Sonje na ime pozajmica njihovom ocu, ali je ona izostala sa ročišta uz opravdanje da joj je dete bolesno.

Tek što je Enis počeo da svedoči, desio se i skandal. On je na insistiranje Bašićkinog advokata Dragana Tolimira priznao da se sastajao sa Sonjom i da je od nje uzimao pare, pa je tada Halid skočio i napustio sudnicu uz reči "ja ovo više neću da slušam".

Sudija Sead Hadžić je tada najavio polusatnu pauzu, posle koje je predviđeno da pevač ima reč.

ATAImages/ M.M.
Halid Muslimović

Nastavak ročišta počelo je u 11 sati, a kako je Muslimović pre dva dana rekao, on će svoju odbranu iznositi najmanje tri sata, prenosi Kurir.

Podsetimo, ponovljeni proces protiv Halida po tužbi Bašićeve da joj duguje pare počeo je u utorak 27. februara, a i tada je izbio skandal jer je pevač pravio scene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike