Naomi Kembel u vezi sa 16 godina mlađim milionerom iz Saudijske Arabije: Više se ne razdvajaju, zajedno i na crvenom tepihu (FOTO)

29.02.2024

10:54

0

Poznaju se godinama

Naomi Kembel u vezi sa 16 godina mlađim milionerom iz Saudijske Arabije: Više se ne razdvajaju, zajedno i na crvenom tepihu (FOTO)
Copyright Profimedia

Naomi Kembel sve češće se u javnosti pojavljuje u društvu filmskog producenta Mohameda Al Turkija, pa se uveliko spekuliše da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Top model i 16 godina mlađi producent nedavno su se pojavili zajedno i na crveno tepihu povodom dodele BAFTA nagrada, a izvori za britanske medije prenose da Naomi veoma srećna pored 37-godišnjeg milionera.

Njih dvoje se poznaju godinama, pa su i ranije imali zajedničke objave na društvenim mrežama, a prošle godine na proslavi njenog rođendana, on je imao počasno mesto - do slavljenice.

Kako je Naomi sve više vremena provodila u Mohamedovoj rodnoj Saudijskoj Arabiji, njih dvoje su se zbližili, te otpočeli vezu.

Profimedia
Naomi Kembel

- Naomi veoma pažljivo bira sa kim provodi vreme, a sa Muhamedom se i te kako zbližila. Vezali su ih ljubav prema modi i umetnosti i imaju mnogo zajednčkih prijatelja. Naomi je bila u Dubaiju sa njim i čini se da nikada nije bila srećnija. Oni provode mnogo vremena zajedno i među njima definitivno postoji iskra, čak i ako je to u ovom trenutku još uvek samo prijateljstvo - kaže izvor blizak supermodelu, prenose britanski mediji.

Podsetimo, Naomi iza sebe više neuspelih veza, sa italijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom, basistom grupe U2 Adamom Klejtonom, reperom Skeptom, a spekulisalo se da je bila i sa Lijamom Pejnom, Džerardom Batlerom, Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Didijem...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike