Naomi Kembel dobila sina u 53. godini: Ponovo sve držala u tajnosti, a sada je objavila fotografiju dok ga drži u naručju

29.06.2023

21:14

1

Manekenka je pre tri godina dobila ćerku

Naomi Kembel dobila sina u 53. godini: Ponovo sve držala u tajnosti, a sada je objavila fotografiju dok ga drži u naručju
Naimi Kembel - Copyright Profimedia

Supermodel Naomi Kembel iznenadila je javnost novostima - postala je mama!

Slavna manekenka otkrila je na Instagramu da je posle devojčice u pedesetoj, dobila i sina, sada u 53. godini.

I prvi put kada je postala majka Naomi je krila do poslednjeg dana, navodeći da je samo broj ljudi koji može da stane na jednu njenu šaku znao za novosti, što je očigledno isada bio slučaj. Ona je sada objavila fotografiju kako drži sina u naručju, te napisala ispod:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

 

 

- Moja dušice draga, sad kad si nas nagradio preko svake mere i kada si okružen ljubavlju i kada smo doživeli svu milost zbog tvog dolaska, ti si pravi dar od Boga i blagoslov. Dobrodošao dečače - objavila je Kembelova i dodala da "nikad nije kasno postati mama", na čemu su joj brojni obožavaoci čestitali.

Podsetimo, Naomi je o svojoj prvoj bebi rekla:

- Divan mali blagoslov izabrao je mene, da joj budem majka. Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu. Ne postoje reči kojima bih opisala vezu koju sada delim sa mojim anđelom. Nema veće ljubavi od ove.

Profimedia
Naimi Kembel sa ćerkom

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike