Poznata pevačica preminula u 31. godini od raka! Objavila oproštajnu pesmu kao poslednji pokušaj da sakupi novac za svog sina!

29.02.2024

00:14

0

U izjavi objavljenoj na Instagramu, voljeni 31-godišnje muzičarke otkrili su da je preminula u svom domu iz detinjstva, "okružena porodicom koja je voli"

Poznata pevačica preminula u 31. godini od raka! Objavila oproštajnu pesmu kao poslednji pokušaj da sakupi novac za svog sina!
Ket Dženis - Copyright Printscreen/Instagram

Pevačica Ket Dženis, najpoznatija po pesmi "Dance you outta my head", preminula je jutros od raka, a ovu tužnu vest objavili su njeni rođaci. 

U izjavi objavljenoj na Instagramu, voljeni 31-godišnje muzičarke otkrili su da je preminula u svom domu iz detinjstva, "okružena porodicom koja je voli".

- Ketrin je mirno ušla u svetlost i ljubav svog nebeskog tvorca. Večno smo zahvalni na izlivu ljubavi koju su Ketrin i naša porodica primili u poslednjih nekoliko meseci. Ket je videla kako njena muzika odlazi na mesta koja nikada nije očekivala i počiva u miru, znajući da će nastaviti da brine o svom sinu kroz svoju muziku. Ovo ne bi bilo moguće bez svih vas - napisali su oni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Dženis je eksplodirala na društvenim mrežama, posebno na TikToku, nakon što je otkrila da je sve svoje pesme prenela na ime svog sedmogodišnjeg sina Lorena, kako bi on primio sav prihod.

Njen brat će nastaviti da poštuje njeno nasleđe tako što će voditi njenu Instagram stranicu i tako što će upravljati "svim operacijama oko njene muzike, robe i odnosa s javnošću".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Ket je početkom 2022. dijagnostikovan rak kostiju ili mekog tkiva.

Podvrgnuta je operaciji, hemoterapiji i zračenju, a u julu 2022. joj je rečeno da nema rak.

Ipak, u junu 2023. je na društvenim mrežama objavila da se bolest vratila, ovog puta u njena pluća.

Ranije ovog meseca, rekla je svojim pratiocima da se osećala "zarobljena u skoro beživotnom telu" dok je primala palijativnu negu.

Posle duge borbe sa strašnom bolešću, pevačica je prošlog meseca izjavila da je "rak pobedio" i da joj je ostalo samo nekoliko "sedmica ili meseci".

Umetnica je tada odlučila da objavi oproštajnu pesmu pod nazivom "Dance you outta my head", kao poslednji pokušaj da prikupi novac za svog dečaka.

Ket je napravila duet sa kreatorkom sadržaja Sarom Kotran, koju je zamolila da izvede "uzbuđujuću obradu" numere.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike