Martina Vrbos nije prošla u finale "Pesme za Evroviziju '24" i ne krije da je razočarana: Iskrena sam i na svoju štetu

28.02.2024

20:29

0

Pevačica je rešila da se obrati fanovima

Martina Vrbos nije prošla u finale "Pesme za Evroviziju '24" i ne krije da je razočarana: Iskrena sam i na svoju štetu
Martina Vrbos - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Velika prašina se podigla kada se Martina Vrbos, pevačica hrvatskog porekla, prijavila na ovogodišnje takmičenje "Pesma za Evroviziju '24", ali ni provokativan nastup joj nije pomogao da se plasira u finale.

Ona se oglasila na svom nalogu na Instagramu gde se obratila svojim fanovima, ne krijući da su joj dali veliku podršku, ali se iz njenih reči jasno videlo da je razočarana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Martina Vrbos

- Dragi moji svi, draga moja publiko... Kao što sam uvek bila iskrena prema vama, često i na svoju štetu, biću i sada. Ako mislite da me vaši komentari ne dodiruju, varate se. Rasplakali ste me dobrotom i podrškom koju ste mi dali za ovaj nastup na PZE, koji mi je toliko bio potreban, posle bure koja se podigla oko mog imena. Niste ni svesni koliko ste mi vetra dali u leđa i sve sam ovo izdržala da vas ne izneverim - napisala je Martina i dodala:

- Obećavam da ću uzvratiti duplo i dati sve od sebe da komponujem i pišem pesme osluškujući vaša srca i vaše senzibilitete. U vremenima u kojima živimo, gde se dobrota teško probija, učiniću sve što je u mojoj moći da vam makar i dva minuta, koliko traju pesme, ulepšam život i na trenutak vas sklonim od svakodnevnice. Moj talenat je u vašoj službi i dajem vam ga na dar. Sve vas voli vaša Martina Vrbos.

ATAImages/ Antonio Ahel
Martina Vrbos

Martina je, podsetimo, izjavila da ima srpski pasoš, a na priče o tome da nije trebala da se prijavi na ovdašnje takmičenje,već na Doru, isto takmičenje u Hrvatskoj, ona je rekla da se tamo uvek prijavljuje, ali ne prođe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike