Stajlinzi na Pesmi za Evroviziju nikad provokativniji: Muškarac u haljini, ona naglasila međunožje, a neki se nisu ni obukli! (FOTO)

27.02.2024

21:55

0

Tek je počelo, a već se negativno komentariše

Stajlinzi na Pesmi za Evroviziju nikad provokativniji: Muškarac u haljini, ona naglasila međunožje, a neki se nisu ni obukli! (FOTO)
Pesma za Evroviziju 2024. - Copyright RTS printscreen 24sedam/Vladan Mišić

Večerašnji stajlinzi izvođača na Pesmi za Evroviziju privukli su više pažnje nego ikad dosad. Dok se o pesmama diskutuje već mesec dana, njihova garderoba u kojoj će otpevati numere su raznolike, a neki je čak nisu ni obukli.

Tako Ivana Vladović čeka da se pojavi na sceni, a pre toga ispozirala je fotoreporterima sa mišićavim kolegom koji je go do pojasa i s maskom bika na licu.

Filari je već istakao da je njegova haljina teška deset kilograma, a svakako je sa stajlingom venčanice upao svima u oči. On je, dodao je Filari, dao sav novac na večerašnji nastup, a poručio je da mu nastup svakako neće biti statičan zbog stajlinga.

Bojana x David sa pesmom "No No No" pojavili su se u crno-roze kostimima, izazovnim scenskim stajlingom, dok je Martina Vrbos došla u providnoj crnoj haljini koja joj ističe međunožje.

Printscreen/Twitter
 

 

Lena Kovačević i sada je nežnog izgeda, ali je uz srebrnu haljinu stavila turban slične nijanse, što je glavna tema na društvenim mrežama.

Printscreen/Twitter
 

 

Na mreži X uglavnom vlada podsmeh za sad povodom večerašnjeg takmičenja, te korisnici pitaju šta je ovo, s obzirom da smo se smejali "Dori".

 

Printscreen Twitter
 

 

.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike