Vesna Dedić i Sanja Marinković prvi put na istom mestu nakon dugogodišnje svađe: Jedna ubrzo "pobegla" sa događaja (FOTO)

26.02.2024

21:35

0

Obe se odlučile za crne haljine

Vesna Dedić i Sanja Marinković prvi put na istom mestu nakon dugogodišnje svađe: Jedna ubrzo "pobegla" sa događaja (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković večeras su se srele na promociji albuma Mirze Selimovića u jednom beogradskom restoranu, a ovo je ujedno njihov prvi susret posle dugogodišnje svađe.

Bivše najbolje prijateljice došle su u crnim toaletama, a dok je Vesna u prvi plan stavila dekolte, Sanja se odlučila za "malu crnu haljinu".

Nije poznat razlog, ali Marinkovićeva nije želela da se zadržava, pa ubrzo po dolasku napustila restoran.

Podsetimo, koleginice su na više projekta sarađivale i često se u javnosti pojavljivale zajedno, a onda je došlo do iznenadno jaza između njih dve. Šta je tačan razlog prekida komunikacije i prijateljstva nisu želele da otkrivaju.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna, više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, u svakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - kazala je Vesna Dedić jednom prilikom za "Svet".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike