Sofija Šašić žrtva prevare: Tada je nestala, promenila broj i nikada se nije javila...

16.01.2024

17:30

0

Ćerka poznatog pevača razočarana

Sofija Šašić žrtva prevare: Tada je nestala, promenila broj i nikada se nije javila...
Copyright ATAImages/ A.A.

Sofija Šašić vrlo mlada ušla je u preduzetničke vode, te je osnovala svoju modnu liniju. Iako voli svoj posao, Sofija je priznala da je doživela i vrlo neprijatno iskustvo sa jednom od saradnica. 

- Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: "Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt". Ja rekoh: "Naravno, možeš". Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu - započela je priču Šašićeva. 

ATAImages/ A.A.
 

Tada se ispostavilo da je reč o prevari, a Sofija iako nije želela novac nazad, nije uspela da dobije ovu devojku. 

- Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem - rekla je Sofija. 

ATAImages/ A.A.
 

Iz ovoga je mnogo toga naučila, a sajt je uspela da povrati zahvaljujući novim saradnicima. 

- Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama - ispričala je vlasnica brenda za Telegraf

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike