Potresna borba sa opakom bolešću! Eva Ras se 20 godina leči od kancera, stalno joj produžavaju život: Srećna sam što sam živa!

10.02.2023

10:54

0

Komentarisala je i navode da ima dečka od 20 godina

Potresna borba sa opakom bolešću! Eva Ras se 20 godina leči od kancera, stalno joj produžavaju život: Srećna sam što sam živa!
Eva Ras - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Glumica Eva Ras oduvek je otvoreno pričala o svom zdravstvenom stanju, s obzirom na to da se unazad 20 godina leči od kancera.

Sada je ispričala kako reaguje na napise da je na samrti, ističući da je svesna stanja u kome se nalazi. Ona neće odustati od borbe sa opakom bolešću, dodaje, već najavljuje da će se suprotstaviti raku materice do poslednjeg dana života.

Iako joj je jasno od čega boluje, kao i da zahvaljujući napretku medicine uspeva zdravlje da drži pod kontrolom, kaže da se raduje svakom novom danu.

- Lečim se od kancera od 2002. godine i kad imate kancer, vi to nikad ne možete da pobedite, ali na današnjem stepenu medicina vam pomaže da produžavate život. Nekome uspe, nekom ne, a ja sam od onih 50.000 kojima uspevaju da produže život i jako sam zahvalna na tome, iako je kvalitet života vrlo loš - istakla je na početku razgovora glumica, dodajući da se odrekla mnogih stvari koje su loše, a u kojima bi uživala.

- Ne mogu da krkam, da pijem, da jedem i pušim, a to su sve lepe stvari u životu. Ali za ovih 20 godina od kad me leče, ja sam se još više uverila koliko je lepo biti živ, makar i ne krkala. Ja sam i sad srećna što sam živa i mislim da na planeti zemlji ništa nije dragocenije od života - naglašava Eva u emisiji „Grand magazin“.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Eva Ras

Jedna od tema koja je mnoge zaintrigirala jeste da ona navodno ima dečka od 20 godina.

- Od kad je moj Ras umro nemam nikog. Moj ljubavni život sam posvetila mom pokojnom suprugu, jako je ružno da pišu kako imam ljubavnika koji je od mene mlađi šezdeset godina. Svaki čovek treba da zna da se ljubav gaji, ona se ne kupuje u supermarketu i da biste je dobili morate da je date - zaključila je Ras.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike