„Milena Radulović se uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice..." Eva Ras izjavom šokirala javnost! (FOTO)

30.11.2023

14:55

0

Ovime nema koga nije podigla na noge

„Milena Radulović se uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice..." Eva Ras izjavom šokirala javnost! (FOTO)
Eva Ras - Copyright ATAImages/Dušan Milenković

Eva Ras ne libi se da prokomentariše razne aktuelnosti, međutim, dotakavši se drame kroz koju Milena Radulović prolazi, mnoge je šokirala. Naime, glumica se na Fesbuku zapitala - kako verovati „ženi koja se uživela u ulogu silovane", napominjući da ona i ne veruje.

Milena Radulović, Antonio Ahel/ATA Images
 

Milena je nedavno u Višem sudu u Beogradu završila svedočenje u postupku protiv samozvanog učitelja glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i s*ksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Ona ima status oštećenog svedoka i svedočila je tokom ukupno tri suđenja. Potom, gostujući u jednoj emisiji, prokomentarisala je da joj posle svega „život neće biti isti".

„Ne verujem!"

- Ne verujem... Kako verovati ispovesti ženi koja se toliko uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice, opisujući prodiranja prstiju, penetraciju, kako je rekla, u njeno nevino telo, skidanje veša sa nje, kako je silovatelju bilo lako, jer ju je gurnuo na klavir, kao da je prosto izuti hulahop čarape da bi potom i gaće smakao, govorila je da su iza vrata, a sasvim previdela da između dve prostorije uopšte vrata ne postoje, a to je evidentno, to može svaka budala da vidi ako uđe u tu školu glume. Vrata ne postoje, a silovana tvrdi da su iza vrata, dok je nju učitelj glume silovao, deca recitovala „Oče naš". Uzgred „Oče naš" nije recitacija nego molitva - pisala je Eva, što je naišlo na brojne oprečne komentare publike.

Podsetimo, Milena Radulović se na poslednjem ročištu srela oči u oči sa Mikom Aleksićem i na sva pitanja je odgovorila, ali joj nikako nije bilo lako.

Eva Ras, Printscreen Facebook
 

- ...Sve vreme, Aleksić i njegov advokat Zoran Jakovljević su me provocirali i postavljali gnusna pitanja i smejali se. Aleksić je tako agresivno vikao i svi su to videli u sudnici. Kada mi se posle toliko godina obratio tim tonom, osetila sam se kao na času, kao pre mnogo godina, ali nije me tim tonom povredio. Naravno, njihovo pravo je da se brane kako god izaberu - pričala je u jutarnjem programu televizije „K1" Radulovićeva, kojoj su sve vreme oči bile pune suza; sada, kako je objasnila, ostalo joj je samo da se nada.

Milena Radulović, Antonio Ahel/ATA Images
 

- Ovo toliko dugo traje. Toliko sam puta mislila: „Neću morati dalje". I sada se nadam da posle ova tri ročišta i tih njegovih (Aleksićevih) pitanja, da se bližimo kraju procesa. Nadam da ću imati pravo da budem i devojka i glumica. Volela bih malo bezazlenijih tema u narednom periodu u našem društvu - rekla je tada, između ostalog, Milena.

Miroslav Aleksić, Tanjug/Sava Radovanović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike