Hrvatsku influenserku izvređali zbog stava: Imamo super posao, za jednu objavu dobijemo koliko hirurg za mesec dana!

23.02.2024

11:45

2

Želeći da pokaže da ona i njene kolege ne smeju da se žale, samo se dublje zakopala

Hrvatsku influenserku izvređali zbog stava: Imamo super posao, za jednu objavu dobijemo koliko hirurg za mesec dana!
Maša Zibar - Copyright Instagram printscreen/mashinthebeauty

Hrvatska influenserka Maša Zibar objavila je video u kom je pričala o tome kako zarađuju njene kolege i ona. Kako je istakla, to je odlučila da uradi da bi pokazala da je njihov posao lak, iako se neki žale.

Međutim, tu je nastao problem. Želeći da pokaže ljudima da influenserima nije teško, izgovorila je rečenicu zbog koje su je mnogi napali.

- Nemojmo ići u tom smeru, privilegovani smo, ovaj posao je luksuz. Svesni smo da možemo naplatiti jedan post (objavu) kao što doktor, hirurg dobije mesečnu platu, i to još s dežurstvima - rekla je ona, još dodavši da svako može biti influenser.

- Da se razumemo, ne volim ni ljude koji se žale na svoj posao i kažu da malo zarađuju, a gle nas kako mi puno zarađujemo. Svesna sam ja što pričaju drugi ljudi o nama influenserima, to isto nije lepo. Prika moj, uzmi kameru i pokušaj ti snimati. Nije to baš tako - poručila je Maša, pa je ostalo nejasno da li im je lako ili nije, ali znamo da zarađuju više od hirurga.

"Influenser nije nikakvo zanimanje, šta bi radili da nema interneta? Žao mi je što lekari, medicinske sestre, vojska, učitelji, čistačice imaju manju platu od vas koji sedite u kući i snimate se", "To što hirurgu treba mesec dana da zaradi isti novac doslovno krvavim radom, držeći nečije živote svakodnevno u rukama je doka koliko smo nakaradno društvo", "Tužno je kakav primer dajemo deci", "Porediti reklamiranje seruma sa poslom i platom hirurga..." - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike