Oženio se bivši muž Ivane Peters! Nova supruga je čak dve decenije mlađa od pevačice

23.02.2024

10:07

0

Uputio ju je u sve poslove

Oženio se bivši muž Ivane Peters! Nova supruga je čak dve decenije mlađa od pevačice
Ivana Peters - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Peters, bivši suprug pevačice Ivane Peters, ponovo je stao na ludi kamen. Naime, on se nedavno oženio svojom dugogodišnjom partnerkom koja je čak dve decenije mlađa od pevačice.

Iako su mnogi sumnjali u tu vezu zbog velike razlike u godinama, uspeli su da opstanu, a on je sada i zvaničnu suprugu uputio u brojne poslove.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Peters

- Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem. Malo po malo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih - priča izvor i dodaje:

- Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi. Budući da je vrlo uspešan, trenutno im cvetaju ruže i zaista su srećni zajedno, ma koliko da su svi sumnjali u tu ljubav - zaključuje izvor za Alo.

 

 

Podsetimo, Aleksandar i Ivana počeli su da se zabavljaju 2001., da bi četiri godine kasnije ozvaničili vezu. Međutim, razvod je usledio 2008. godine, a njihova ćerka Sara ostala je sa majkom.

Iako izbegava da govori o privatnom životu, Ivana je jednom prilikom istakla da joj je Aleksandar bio velika podrška dok se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

- Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene - ispričala je Ivana tada za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike