Aleksandra Mladenović u vezi sa biznismenom! Pevačica zaljubljena do ušiju, a on je naslednik ugledne porodice i voli provod noću (FOTO)

22.02.2024

21:40

0

Ona ne želi da gubi vreme na pogrešne

Aleksandra Mladenović u vezi sa biznismenom! Pevačica zaljubljena do ušiju, a on je naslednik ugledne porodice i voli provod noću (FOTO)
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović navodno je našla novog momka, i to biznismena i naslednika ugledne porodice, izvesnog Darka Dobričanina.

Novopečeni par upoznao se preko zajedničkih prijatelja, i varnice su odmah sevnule.

Iako su tek počeli da se zabavljaju, navodno su nerazdvojni. Pre nekoliko večeri, Mladenovićeva je postavila fotografiju Darkovog psa preko društvenih mreža.

Jedna od retkih koja zna da je Mladenovićeva do ušiju zaljubljena je njena kuma Vanja Mijatović, koja prati Darka na Instagramu. Izvor navodi i da je Dobričanin fan Aleksandrine muzike.

Printscreen/Facebook/Darko Dobricanin
Darko Dobričanin

 

On nije deo javnog sveta, iako mu je porodica ugledna i uspešna. Vredan je dečko, obrazovan, voli da putuje po svetu, da izlazi. Interesantno je i to da Aleksandrine pesme obožava -  govori izvor. Pevačica se i dalje nije oglašavala o novom partneru, koji voli da putuje po svetu i da izlazi noću, navodi Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

 

Pozvali smo Mladenovićevu za komentar povodom ovih navoda, ali se ona nije javljala na broj telefona.

Aleksandra je rešena da više ne gubi vreme na muškarce zbog kojih je propatila, pa je govorila da traži onog pravog.

- Kad mi bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da, kada nađete dečka i kažete "ovo je pravi, udajem se 100 odsto - poručila je pevačica nedavno.

Podsetimo, pevačica je imala problema sa bivšim dečkom Stefanom Čečarom, koji ju je proganjao, zbog čega je reagovala i policija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike