Gde je nestala Vendi Vilijams? Porodica je nije videla godinu dana, ne znaju gde se nalazi: Sud joj je dodelio staratelja!

23.02.2024

07:35

0

Voditeljka je imala velike probleme sa alkoholom i bolešću

Gde je nestala Vendi Vilijams? Porodica je nije videla godinu dana, ne znaju gde se nalazi: Sud joj je dodelio staratelja!
Vendi Vilijams - Copyright Profimedia

Vendi Vilijams, popularna voditeljka, doživela je veliki pad poslednjih nekoliko godina zbog alkoholizma i bolesti koju je dobila.

Dve i po godine nakon što se poslednji put pojavila u svom šouu, sada se napokon zna šta se dešava sa njom, a njena porodica je rešila da se oglasi o svemu što su prošli. Inače, kako je juče objavljeno, njoj je dijagnostikovana frontotemporalna demencija i primarna progresivna afazija, bolest koju ima i Brus Vilis.

- Bilo je trenutaka u godinama iza nas kada smo se svi iz porodice pitali da li ćemo u pola noći dobiti poziv da je preminula. Svi smo bili kao na iglama i svake noći smo imali telefone pored kreveta - rekla je njena sestra Vanda.

Profimedia
Vendi Vilijams

Dokumentarac o Vendi

Uskoro će biti prikazan i dokumentarac pod nazivom "Gde je Vendi Vilijams" a koji će pratiti sve njene borbe. Snimanje je počelo u avgustu 2022. godine, kada su svi mislili da će Vendi započeti svoj podkast. Ubrzo se to pretvorilo u nešto drugo.

- Već se borila sa mnom stvarima i postalo je jasno da ima mentalne i probleme zavisnosti. Ali i tokom svega toga, ona je želela da ispriča svoju priču. Svakog dana smo se pitali da li joj to pomaže ili je povređuje. Na kraju nam je delovalo kao da je pomoglo - rekao je izvršni producent Mark Ford.

U dokumentarcu će biti prikazani i njeni saradnici, koji su joj otimali flaše iz ruku, vodili računa o tome da ne pije, a zbog toga je čak počela da se udaljava od porodice i svog sina Kevina Hantera Džuniora.

Nezavisni staratelj

U maju 2022. godine, nezavisni staratelj postavljen je od strane suda da nadgleda finansije i zdravlje voditeljke, koja je imala problem sa limfedemima. Članovi njene porodice su istakli da ne znaju zašto je sud doneo tu odluku i da su svi papiri zapečaćeni.

Profimedia
Vendi Vilijams

Mesec dana nakon što je objavljeno da je dobila staratelja, ona je uhvaćena u "Luj Viton" radnji pijana. Otišla je potom u jednu ustanovu da se leči i tamo ostala šest meseci. Potom je počela ponovo da se opija. 

Ekipa koja je radila dokumentarac rešili su da prekinu snimanje u aprilu prošle godine, kada su je pronašli u njenom stanu sa očima nagore. Staratelj se aktivirao i odmah reagovao na želje njenih saradnika da joj pomogne, pa je tada smeštena ponovo u ustanovu za lečenje.

Gde je Vendi Vilijams?

Do danas, Vendi je i dalje u toj ustanovi u koju ju je smestio staratelj. On je i jedina osoba koja ima pun pristup njoj, dok porodica ne zna gde je i ne mogu da je zovu, ali ona može njih. 

Profimedia
Vendi Vilijams

Za sada, jedino staratelj može da odluči da Vendi bude puštena iz ustanove. 

- Sve što želim da znam je da će moja sestra preživeti i biti zdrava - zaključila je Vanda za "People".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike