Gnusne uvrede na račun bolesne voditeljke: Imaš kožu kao dinosaurus

24.08.2022

09:07

0

Vendi Vilijams ima autoimuni poremećaj, zbog čega joj je koža naborana

Gnusne uvrede na račun bolesne voditeljke: Imaš kožu kao dinosaurus
Vendi Vilijams - Copyright Profimedia

Američka voditeljka Vendi Vilijams  već duže vreme se bori sa limfedemom, a u međuvremenu se borila sa zavisnošću od alkohola.

Zbog limfedema voditeljki otiču noge i stopala, a dodatno joj pogoršava stanje autoimuni poremećaj - Grejvsova bolest.

Ovaj sindrom izaziva promenu tela, pa tako sada mora da se prilagodi bolest poslu. Tokom snimanja, kamera ne snima donji deo njenog tela, a uglavnom nosi pantalone i sportsku obuću.

Kako je u pitanju hronična bolest, njeno hodanje je otežano zbog natečenih stopala, a lekari tvrde da je najgori scenario amputacija noge.

Uz ovo, ona ima i probleme sa štitnom žlezdom. Hipertireoza uticala je navodno na gubitak njene kilaže. Voditeljka je nedavno fotografisana u teksas šortsu, a svima je parala oči njena naborana i opuštena koža na nogama.

 

 

Ipak, Vendi ne dozvoljava da joj bolest utiče na raspoloženje, te je fotoreporterima dobacivala da „izgleda kao da ima 30 godina".

Komentari na društvenim mrežama nisu bili tako pozitivni.

"Koža dinosaurusa", "Bože, šta je uradila sa sobom", samo su neke od reakcija verovatno ljudi koji i ne znaju njeno pravo stanje.

Podsetimo, zbog bolesti nije vodila "Vendi Vilijams šou" već više od godinu dana, te su je menjale kolege. Njeni saradnici na emisiji otkrili su i da se voditeljka borila sa alkoholizmom, o čemu je pričao prošle godine njen brat.

- Borba nije laka. Verujemo da će se Vendi izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno, razgovarao sam sa njom, drži se. Molimo se za nju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike