Saša Matić govorio Šabanu kuda da ga vozi kući! Hit priča Šaulićevog kuma: "Ne vidim, majke mi"

21.02.2024

09:50

0

Orijentacija na nivou

Saša Matić govorio Šabanu kuda da ga vozi kući! Hit priča Šaulićevog kuma: "Ne vidim, majke mi"
Saša Matić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kum pokojnog Šabana Šaulića, Slobodan Bobi Stojadinović, jedini preživeli iz saobraćajke posle koje je kralj narodne muzike izgubio život, prisetio se simpatične anegdote iz prošlosti s njim, pa je rešio i da je podeli s javnošću.

Prema njegovim rečima, svojevremeno - Saša Matić bio je zamolio Šabana da ga odveze kući, pa ga oduševio time kakvu samo orijentaciju ima.

Šaban Šaulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jednom prilikom je bilo druženje gde je i Saša Matić bio prisutan. I na kraju kaže Saša: „Hajde, Šabane, ti mene da voziš“. Šaban mu je rekao da ne zna gde Saša stanuje, a ovaj: „Ti sedneš u auto i ja ti kažem gde da ideš“ - počeo je on u emisiji „Pesmom za dušu", a onda je nastavio rečima:

- Sednemo u kola, „je l' smo na semaforu? Vozi pravo, prva levo. Prva, druga, treća", govorio mu je Saša. Kaže mu: „Je l’ vidiš kontejner?“. Šaban Saši kaže da vidi. „E, tu skreni desno“, rekao mu je Saša. Šaban ga je pitao da li stvarno vidi, a Saša mu je odgovorio: „Ne vidim, majke mi, nego stvarno znam“.

Šaulić, ističe, nije mogao da veruje šta se dešava.

Saša Matić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- On nije verovao da čovek ima tako dobru orijentaciju – zaključio je on, prisećajući se velikog prijatelja koji je preminuo pre pet godina, 17. februara.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike