Detalji svadbenog veselja Jelene i Slobe Radanovića: Brojne zvanice će zabavljati njegove kolege, otkriveno i gde će se održati

20.02.2024

14:47

0

Oni će ovom prilikom proslaviti i prvi rođendan sina Damjana

Detalji svadbenog veselja Jelene i Slobe Radanovića: Brojne zvanice će zabavljati njegove kolege, otkriveno i gde će se održati
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena rešili su da danas naprave veliko slavlje na kom će ugostiti rodbinu i prijatelje, ali i veliki broj njegovih kolega sa estrade. 

Par, koji je poznat po tome da ne voli da priča previše o svom privatnom životu, organizovao je slavlje u velikoj tajnosti, pa se mnogo nagađalo gde će proslava uopšte biti upriličena. Inače, veći razlog za slavlje danas je taj što je njihov sin Damjan napunio godinu dana. 

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba i Jelena Radanović

Oni će slavlje napraviti na Ada Huji, u jednom luksuznom restoranu, a goste će zabavljati Slobine kolege - Boško Nikolić i Magdalena Vračić.

Sloba je poznat i kao veliki domaćin, pa su se njegova supruga i on potrudili da sve bude na vrhunskom nivou od hrane preko slatkiša do pića. 

Inače, pevač planira uskoro da objavi i album, pa se i iz tog razloga ne oglašava već duže vreme za medije. 

Imali su dva venčanja

Podsetimo, Sloba i Jelena su se venčali 14. februara 2022. godine u manastiru Svete Trojice u Dubnici, u blizini Zlatara. Oni su tada okupili kumove i porodicu, te su želeli da taj dan prođe bez velike pompe. 

Nekih dva meseca pre nego što će njihov sin Damjan doći na svet, Sloba i Jelena su obavili i građansko venčanje, takođe bez velike najave. Oni su samo sa kumovima otišli u opštinu i venčali se, a pevač je te večeri imao i nastup, pa su taj čin proslavili upravo tu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike