Brega prodao vilu na Bosforu koja ga je koštala 2.000.000€! S jedne strane izlazi na moreuz, a sa druge na šumu

20.02.2024

10:25

1

U Turskoj, tako, više nema nekretninu

Brega prodao vilu na Bosforu koja ga je koštala 2.000.000€! S jedne strane izlazi na moreuz, a sa druge na šumu
Goran Bregović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Goran Bregović svojevremeno je ispričao kako je oduvek bio fasciniran kućama, te da ih se „toliko nakupovao, da mu je bilo neugodno". Iz tog razloga i ne čudi što je i u Turskoj imao nekretninu - godine 2014, naime, on je u elitnom delu Istanbula navodno pazario vilu od čak 2.000.000 evra.

To imanje koje je bilo u vlasništvu porodice muzičara s jedne strane izlazi na moreuz koji razdvaja Evropu i Aziju, a s druge na šumu, piše dalje „Kurir", međutim, on ga je prodao, ali nije poznato za koliko, niti kome. Luksuzne kuće na Bosforu i inače su papreno skupe. U tom kvartu „kreću se" od oko milion i po evra pa na više.

Goran Bregović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Brega je tamo, prema daljim napisima, boravio leti i kada je završavao poslove u toj zemlji.

- Pre izvesnog vremena je bilo govora da Brega ima kuću ovde u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. U tom delu Bosfora nijedan naš čovek nema nekretninu, tako da je on svoju najverovatnije prodao. Detalje ne znam, ali znam ceo kvart. Ovde živim 30 godina i znao bih da je on i dalje vlasnik neke kuće. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na evropskoj obali Bosfora, ali poslednjih godina ga nisam video ovde u Istanbulu - istakao je za pomenute medije agent za nekretnine poreklom iz Srbije, koji živi u Istanbulu i bavi se prodajom luksuznih vila i stanova.

Bregović, podsetimo, ima kuće širom sveta - u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu, Sarajevu... Akonto čitave priče, međutim, menadžemnt muzičara nije se oglašavao.

Goran Bregović, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike