Milica Dabović za rođendan skače u haljini bez brusa, pa priznaje: Živela sam i radila za druge! (VIDEO)

16.02.2024

18:20

0

Muškarcima je nedavno slala baš bezobrazne poruke

Milica Dabović za rođendan skače u haljini bez brusa, pa priznaje: Živela sam i radila za druge! (VIDEO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Dabović danas  proslavlja 42. rođendan, i ovim povodom je napisala nekoliko rečenica na mrežama, uz zavodljivi snimak.

Naime, bivša košarkašica podelila je snimak na Tiktoku, gde se vidi kako đuska u klubu, veoma raspoložena. Na sebi je imala crnu haljinicu, koja je otkrivala stomak, a brusthalter je ovom prilikom izostao.

Potom, Dabovićeva je rešila da bude potpuno iskrena.

 

@stefanovamamam13

Toliko misli a ja zanemela... Trudim se da sastavim par recenica, olaksam dusu... Nekako me boli ali sve sam jaca. Ne mogu upakovati nesto u sareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega...Nikada nisam bila ravnodusna, ljubomorna, iskompleksirana,zavisna i pakosna! Isla sam glavom kroz zid. Uvek sam zelela i radila najbolje za druge a meni kako ostane. E to me cinilo srecnom. Veceras gledam prijatelje koji me vole,srecne zbog moje srece i tuzne zbog mojih suza ali u pogledu znam sta misle... Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na paznji i poklonima, hvala na ljubavi! ! Zivot je nepredvidiv, mac sa sve ostrice...ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama 42. godine malo li je? Neki novi pocetak, mirna DETE I JA! Srecan mi rodjendan!! Hvala divni ljudi! ♬ original sound - Milica

 

- Toliko misli, a ja zanemela... Trudim se da sastavim par rečenica, olakšam dušu... Nekako me boli ali sve sam jača. Ne mogu upakovati nešto u šareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 odsto sebe na terenu i van njega... Nikada nisam bila ravnodušna, ljubomorna, iskompleksirana, zavisna i pakosna - započela je Milica, pa opisala posebno veče.

- Išla sam glavom kroz zid. Uvek sam želela i radila najbolje za druge, a meni kako ostane. E to me činilo srećnom. Večeras gledam prijatelje koji me vole, srećne zbog moje sreće i tužne zbog mojih suza ali u pogledu znam šta misle... Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na pažnji i poklonima, hvala na ljubavi! Život je nepredvidiv, mač sa dve oštrice...ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama, 42. godine malo li je? Neki novi početak, mirni dete i ja! Srećan mi rođendan!! Hvala divni ljudi - istakla je Milica, a komentari su se nanizali.

"Da si živa i zdrava, zgodnoćo", "Vrh riba", glase neki utisci pratilaca.

Podsetimo, ona je nedavno muške pratioce na mrežama upitala koja im je omiljena pica, a brutalno provokativne fotografije bile su prisutne na njenom storiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike