Ovde zarađivala, pa uvredila Srbe, a sada želi da se "opere": Jadranka Barjaktarović prvi put o skandalu koji joj je uništio karijeru

16.02.2024

16:22

2

Prekinula dugogodišnje ćuranje

Ovde zarađivala, pa uvredila Srbe, a sada želi da se "opere": Jadranka Barjaktarović prvi put o skandalu koji joj je uništio karijeru
Jadranka Barjaktarović - Copyright ATAImages/ A.A.

Jadranki Barjaktarović već četiri godine je zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što je na jednoj privatnoj proslavi u Podgorici pevala izmenjenu verziju pesme Mitra Mirića i tom prilikom uvredila Srbiju u kojoj je prethodno izgradila karijeru. 

"Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", pevala je Jadranka, a snimci su se brzo raširili društvenim mrežama, zbog čega je naišla na brojne osude. 

Naime, pevačica je 2005. godine učestvovala u "Zvezdama Granda", te u Srbiji ostvarila zapaženu solo karijeru, pa je ovakav potez bio u najmanju ruku uvredljiv. 

Instagram printscreen/jbarjaktarovicofficial
Jadranka Barjaktarović

Iako je želela da se "opere" u javnosti, to nije uspela, a pritisak je bio toliki da je u jednom trenutku i ugasila Instagram profil. Dugogodišnje ćutanje nedavno je prekinula, pa još jednom pokušala da se opravda time da nije imala lošu nameru i da nije uvidela grešku jer joj je "savest čista".

- Ja se nisam oglašavala. Moram da kažem, mene nije narod osudio već mediji. Osetila sam u kom će to pravcu otići, krenulo je da uzima maha i zato ćutim sve ove godine. Imam ja svoju priču, ali ima vremena. Govoriću kada bude vreme, možda je sve tako trebalo da se desi. Prosto, nepravda je, a ja nisam neko ko voli da se pravda. Na kraju to pevanje i nije bilo problem, već nešto drugo. Stvarno nisam mogla time da se bavim i nisam znala ni način. Sve sam ovo sama preživela. Meni je savest čista, kad se ja tako osećam, to mi je najvažnije. Znam da ja nikome nisam loše uradila, a meni jesu - govorila je pevačica. 

ATAImages/ A.A.
Jadranka Barjaktarović

Mišljenja su bila podeljena, ali čelnik "Grand" produkcije sa kojima je imala ugovor, Saša Popović, nije želeo da komentariše ovu temu.

- Ne mogu da zabranim ljudima da snimaju moje nastupe i kače po društvenim mrežama, ja pevam ono što volim i kako volim. To što nekome smetam... Ja samo volim moje, moju državu, tuđu poštujem. Kada učinim nešto loše tada ću se izviniti, do tada nema potrebe. Ja nemam ništa protiv protiv Srbije, ali imaju mnogi protiv mene. Od kolega su neki podržali, neki ne, neki su ćutali, svako ima neke svoje razloge. Saša Popović me nije zvao i nikada nije komentarisao tu temu i hvala mu na tome - govorila je Jadranka za "Svetski radio". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike